Dupa un divort scandalos, in stil italian, solista si-a gasit fericirea in bratele unui om de afaceri israelian, de dragul caruia ar face multe sacrificii: “Daca m-ar cere in casatorie, as fi dispusa sa renunt la religia ortodoxa!”, ne-a declarat ea.
Desi sustine ca are o relatie de un an si jumatate cu un prosper om de afaceri din Israel, Anamaria nu se va bucura, din pacate, de prezenta acestuia de Sarbatori. Dar, el i-a promis ca-si va lua revansa imediat ce timpul ii va permite sa dea o fuga in Romania. Anamaria Ferent a intrat intr-un con de umbra, dupa ce a renuntat la trupa Demmo, in ciuda faptului ca a debutat ca scriitoare, cu volumul pentru copii, “Oscar, minunatul meu catel!”.

“De mai bine de un an de zile pregatesc lansarea primului meu album solo. De concerte nu ma plang, cant mai ales la petreceri private”, a declarat Anamaria. Daca muzica formatiei Demmo a fost repede data uitarii, nu acelasi lucru se poate spune si despre pictorialul nud, pe care cantareata l-a realizat in urma cu trei ani, in revista “Playboy”, la putin timp dupa ce si-a facut operatia de marire a sanilor. Solista, acum in varsta de 32 de ani, exclude posibilitatea ca fanii sa o mai vada intr-o ipostaza similara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.