Diana Munteanu are toate sansele sa obtina rolul mamei Zina, in primii ani ai tineretii, in filmul autobiografic al creatoarei de moda.

Cele doua au discutat despre posibilitatea acestei colaborari in timpul filmarilor la emisiunea “Conferinta de presa”, moderata de sotia lui Claudiu Niculescu. Totodata, designerul a confirmat ca cea care o va interpreta in perioada 30-40 de ani va fi Dana Savuica.

Mama Zina pastreaza, in continuare, misterul in ceea ce priveste filmul ce va fi realizat dupa povestea vietii sale, nedorind sa dezvaluie care e miliardarul care va sponsoriza realizarea acestei pro-ductii cinematografice, regizata de doi experti italieni. Preconizate pentru anul viitor, filmarile vor debuta abia dupa ce va fi lansata cartea autobiografica a designerului, scrisa de prezentatorul emisiunii “Nasul” de la B1, Radu Moraru.

In ciuda faptului ca volumul e aproape gata, jurnalistul mai avand de trecut pe hartie doar aventurile din ultimii cinci ani din viata Zinei Dumitrescu, pregatirile pentru film sunt, inca, in stadiu incipient. Invitata la emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, creatoarea de moda a confirmat faptul ca cea care ii va juca rolul la varsta de 30-40 de ani va fi Dana Savuica.

Problema este ca mama Zina nu a gasit, inca, o actrita care s-o interpreteze din anii adolescentei, pana la varsta de 30 de ani. Mai in gluma, mai in serios, in pauza filmarilor emisiunii, creatoarea de moda a discutat cu Diana Munteanu posibilitatea ca vedeta tv sa obtina acest rol, cu atat mai mult cu cat blonda e si licentiata in actorie.

“Diana seamana foarte bine cu mine in tinerete. si eu eram asa slabuta, cu parul lung, blond si buclat”, a spus creatoarea de moda, impresionata de faptul ca sotia lui Claudiu Niculescu este, de meserie, actrita. De cealalta parte, Diana s-a entuziasmat si ea, declarand: “Uite asa, poate mai obtin si eu un rol”. Aceasta nu ar fi prima colaborare dintre Zina si Diana, vedeta tv fiind, in urma cu trei ani, mireasa colectiei semnate de nonconformista creatoare de moda.

Cunoscuta mai degraba pentru cariera in televiziune, Diana a mai avut doua roluri in lungmetraje: Pusa (“Azucena - ingerul de abanos”) si Dana (“Un caz de disparitie”). Creatoarea de moda se pregateste de o vacanta de trei saptamani in Alpi, alaturi de sotul sau. in ciuda varstei de 71 de ani, Zina are o forma fizica de invidiat si ne-a declarat ca abia asteptata sa schieze.

Dana Savuica debuteaza ca actrita

Acum in varsta de 39 de ani, Dana, foto dreapta, si-a castigat notorietatea, in urma cu 20 de ani, in calitate de fotomodel al Casei de moda Venus, condusa de designerul Zina Dumitrescu.

Cum Dana o cunoaste indeaproape pe profesoara ei de podium si, in plus, energia si look-ul lor sunt oarecum asemanatoare, era si firesc sa primeasca un rol in filmul despre viata Zinei. Asadar, Dana va filma scenele ce o prezinta pe creatoarea de moda in perioada 30-40 de ani, cand nonconformismul ei avea sa se mai domoleasca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.