Vrajitoarea Mihaela din Mogosoaia sustine ca prezentatoarea a apelat la serviciile sale pentru a-l vedea pe fotbalist cum sufera si pentru a-i lega cununiile
Vrajitoarea Mihaela, de pe Strada Fortului, este recunoscuta in zona pentru vizitatorii de marca ce i-au calcat pragul pentru a-si gasi fericirea. La usa sa, spun vecinii, bat nu numai oameni obisnuiti, ci si multe vedete din showbiz sau oameni politici. Aceasta a facut o marturisire socanta, potrivit careia Andreea Raicu a apelat la ea, in urma cu patru ani, pentru a-i face farmece fotbalistului Cristi Chivu, cu care prezentatoarea avusese o relatie de mai multi ani. A venit la mine, in urma cu vreo 4 ani, ca sa-i fac farmece lui Cristi Chivu, sa-i leg cununiile si sa nu-si gaseasca niciodata fericirea. Nu voia altceva decat sa-l vada pe Chivu cum sufera, voia sa-i faca rau. Atat! Am refuzat-o, sustine vrajitoarea Mihaela.

Potrivit acesteia, refuzata fiind, Raicu nu a renuntat la idee si si-a dus planul mai departe: Am aflat ca acest lucru chiar de la cea care i-a legat cununiile lui Chivu. Putini stiu ca noi, vrajitoarele, ne intrunim, de mai multe ori pe an. Este un fel de congres al nostru. La una dintre aceste intruniri, vrajitoarea care l-a atacat pe Chivu cu magie neagra a venit la mine si mi-a spus ca a acceptat s-o ajute pe Raicu, pentru bani.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.