Andreea Marin Banica a dezvaluit, in emisiunea "Nasul" de la postul B1TV de joi seara, ca vrea sa-si cumpere, nici mai mult nici mai putin, decit un elicopter.

Si asta in ciuda afirmatiilor ca, in viata de zi cu zi, ea si Stefan sint o familie cit se poate de normala, fara fite. Dupa ce a anuntat ca si-a "programat", practic, nasterea copilului pentru data de 22 decembrie (ziua ei de nastere), printr-o operatie cezariana, Andreea Marin e la fel de activa ca in toate zilele. Faptul ca mai are doar citeva zile pina sa devina mamica, n-o impiedica sa apara la tot felul de evenimente si interviuri, unde sustine ca realitatea despre viata ei personala e departe de ceea ce se vehiculeaza in presa.

"Noi, ca familie, sintem oameni normali, nu prea iesiti in lume. Nici nu stim cum arata cluburile", sustine Andreea, contestind titlul de "cel mai celebru si iubit cuplu", considerind ca ea si Stefan sint de fapt cuplul cel mai controversat din Romania. Sustine ca sint o familie normala, care in weekend (asta insemnind doar duminica) se relaxeaza stind in casa si uitindu-se la TV sau la filme vechi, in sala de cinema pe care si-au amenajat-o in vila lor, din cartierul Floreasca.

"Am facut in noua noastra casa un lucru bun, care se datoreaza lui Stefan, avem o camera de cinema. Ceea ce e foarte comod si frumos", povesteste cu mindrie Andreea, care intre doua filme, isi gaseste vreme sa faca si pe "Bubulina, gospodina", gatind pentru sotul ei sarmalute si tochitura.

"Sint moldoveanca. Mincarurile astea grele de acolo sint. (Stefan - n.r.) E foarte consecvent in a avea grija de silueta. Avem o mica sala de sport in casa", explica zina surprizelor faptul ca acele mincaruri grele nu au niciun efect asupra siluetei sotului sau. Tot pentru relaxare, se duc uneori la munte, unde "Nu am nicio pensiune, niciun hotel.In schimb, am o casa", recunoaste Andreea Marin, infirmind cu vehementa zvonurile cum ca ar fi patroana de pensiuni sau hoteluri in diferite zone ale tarii.

Recunoaste in schimb, ca vrea sa-si cumpere un elicopter sau un avion, si nu din veniturile de la "Surprize, surprize", venituri "care se si opresc pentru ca eu am hotarit ca acesta e ultimul an in care fac aceasta productie pentru ca am alte planuri". Si chiar daca simte nevoia sa se dedice familiei in perioada urmatoare, nu poate sta totusi degeaba. O sa se ocupe de afaceri. "Eu am facut Facultatea de Informatica. E un domeniu spre care am de gind sa ma indrept cu investitii serioase", iar pe linga asta, "mi-am propus sa fac o carte cu articolele rauvoitoare.

Mi-ar folosi. Ar fi un studiu interesant", sustine vedeta.

Si cu toate ca pe "sticla" se prezinta, in fata natiunii, ca o persoana joviala si intelegatoare, parerea despre propriul popor nu este una prea magulitoare. O enerveaza "faptul ca ne pierdem in cuvinte, prea multa birfa. Si ma enerveaza ignoranta. Multa prostie, putina educatie. Nu sintem, ca natiune, generatori de lucruri pozitive. Sintem foarte comozi. Sintem oameni care asteapta si asta mi-e greu sa inteleg". Viitoarea mamica a vorbit putin si despre "expunerea" si viitorul micutei Violeta in televiziune "Nu o sa incerc ca o ascund, dar nu voi face din ea o mascota publica. O sa o las sa aleaga. Nu o sa fie impinsa de parintii sai spre o viata pe care nu si-o doreste". Si cum Andreea Marin va naste prin cezariana, nu putem sa-i uram "Nastere usoara", ci "Recuperare usoara".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.