Dupa ce Cream si Corina au renuntat la serviciile lui Marius Moga in favoarea unor compozitori de peste hotare, si Delia s-a gandit ca nu ar fi rau sa inceteze, pentru o perioada, colaborarea cu “Micul Mozart”. Surpriza! Peste doar cateva saptamani, vom asista la debutul solistei ca si compozitoare.

Marius Moga a contribuit considerabil la succesul muzical de care se bucura Delia, el fiind cel care a compus majoritatea hit-urilor solistei.

Desi au avut o relatie profesionala foarte buna, Delia nu s-a sfiit sa se planga, in repetate randuri, de faptul ca “Micul Mozart” a amanat-o chiar si luni de zile, in favoarea altor cantarete.

Are 10 concerte de Revelion

Astfel ca blonda s-a hotarat sa incerce marea cu degetul si sa-si compuna singura melodiile de pe urmatorul album, care va aparea la inceputul anului viitor.

“Am lucrat impreuna la noile piese ale Deliei. Eu am facut negativele, iar ea a compus liniile melodice. Poate multi se vor mira, dar Delia a urmat cursurile liceului de muzica "Dinu Lipatti" si a fost admisa si la Conservator”, a declarat Matteo, iubitul cantaretei, pentru Click!.

Matteo ne-a mai marturisit ca au hotarat sa schimbe putin stilul muzical, iar prima piesa care va beneficia de videoclip are influente pop-rock. Iubitul Deliei s-a aratat nemultumit de faptul ca reprezentantii casei de discuri au refuzat sa finanteze inca un videoclip de pe albumul “Listen Up!”, lansat vara trecuta.

“Eu am scris scenariul, de care eram foarte mandru. imi pare rau ca a trebuit sa-l arunc la gunoi”, ne-a mai spus solistul, care spera ca debutul sau regizoral sa fie unul de succes. in ciuda acestui esec, cei doi indragostiti se pregatesc intens, pentru multitudinea de concerte pe care le vor sustine impreuna de Craciun si de Revelion. Pentru noaptea dintre ani, Delia si Matteo si-au aranjat zece spectacole, care le vor imbogati conturile cu 30.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.