• Una dintre propozitiile de referinta ale ultimei editii a emisiunii "Folclorul contraataca" (Antena 1), propozitie care i-a marcat atit de tare pe producatori, incit au introdus-o si in promo, a fost "Hai, ma, n-o mai flatula atita!". De-abia astept sa aud si replica grupului Vacanta Mare (de la concurenta), "Ba, care s-a flatat aici?". Ar fi pacat ca aceasta confuzie sa nu fie exploatata pina la capat, corespunzator cu imensul ei potential artistic.

• Mi-am amintit de o reclama la un supliment (naturist, parca) al "Jurnalului National", care ne indeamna sa descoperim cum sa ne aparam "impotriva tumorilor". Eu stiu ca se zice "a se apara de", dar ce conteaza ce stiu eu, mi-a cerut cineva mie parerea? Cred ca specialistii in prepozitii care au facut textul spotului au oscilat intre "descopera cum sa te aperi impotriva tumorilor" si "descopera cum sa lupti de tumori" si au ales, evident, varianta cea mai fericita. Cum ar veni, se putea si mai rau!

• Doua de-ale Oanei Zavoranu, gazda de la "Corazon Latino", si promit ca va mai servesc si miine cu doua: 1. "Nu mai are nevoie de nici o reclama, ca ati vazut ce melodii sint in stare sa cinte"; 2. "Ma uit dupa fizicul care-l au si ma intreb daca au studii in acest sens". Oana, adevarul e ca si eu m-am uitat la fizicul care este si care dumneavoastra il ai si m-am intrebat daca este studii in acest sens, adica in sensul ca daca le-ai facut. Chestiunea a ramas, deocamdata, neelucidata. Vom reveni.

• In emisiunea "Lori" de pe Acasa TV, se discuta, printre alte lucruri interesante, si despre implantul de par. Am retinut o gluma a gazdei (Loredana fosta si Groza) care, la momentul respectiv, m-a aruncat, pentru circa un minut, intr-o adinca meditatie: "Introduceti firele alea direct in creier?". Sa ma fi aflat in studio, in locul specialistului in implanturi, eu as fi raspuns tot cu o gluma: "Introducem firele direct in creier numai daca sint brunete, castanii, satene sau roscate".

• N-am inteles ce a vrut Malvina, de la departamentul responsabil cu timpul probabil al TVR, sa ne transmita prin intermediul sintagmei "vintul va sufla moderat slab". Exact ce as vrea eu sa va comunic daca v-as marturisi acum, in premiera internationala, ca sint fiica mica-mijlocie a parintilor mei, detin o masina Dacia Berlina-Toyota, ma vopsesc cu Londa-L’Oreal, fumez Carpati-Pall Mall si, mai senzational decit orice altceva, am un salariu (confidential) mare-mic?

• La Prima TV, intr-o emisiune plina de glume sexuale indoielnice (Euro Tombola), Tociu sau Palade (nu prea-i diferentiez) a facut o poanta extraordinar de inspirata cu o telespectatoare din Tirgu-Jiu: "Ce sa faca Poarta Sarutului, da limbi la Coloana Infinitului". Oare n-a mentionat si Masa Tacerii din pudoare sau fiindca habar n-are ca exista?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.