Maine, incepand cu ora 19.00, la Ateneul Roman, se vor acorda trofeele proiectului initiat de Realitatea TV.

Trofeele „Zece pentru Romania" vor fi acordate la 10 categorii: Ministri, Sportivi, Parlamentari, Actori, Jurnalisti, Interpreti vocali, Oameni de afaceri, Analisti politici, Tineri politicieni si Politicieni. Un invitat special al editiei 2007 este Henry Kissinger, fost secretar de stat al Administratiei americane, laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Evenimentul, ajuns la cea de-a treia editie, va debuta maine cu un recital sustinut de pianistul compozitor Matei Bucur Mihaescu, recunoscut pentru talentul sau muzical deosebit.

De altfel, incepand cu acest an, organizatorii si-au propus sa prezinte in fiecare editie cate un talent de exceptie. Unul dintre cele mai insemnate momente ale Galei „Zece pentru Romania" va fi cel in care se vor acorda diplome de onoare, precum si trofeul Zece pentru Romania unor personalitati care s-au remarcat prin con­tributia deosebita la imaginea tarii noastre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.