Atunci cand banii nu sunt o problema in procurarea masinii, automobilul ales nu este altceva decat un moft, informeaza site-ul Celebrity Gossip, care a realizat in premiera lista completa a masinilor cu care s-au plimbat celebritatile anul acesta.

Astfel, am aflat ca Madonna prefera masinile sobre, Demi Moore pe cele de teren, iar nebunatice ca Lindsay Lohan sau Britney Spears, masinile sport.

Este adevarat ca celebritatile de la Hollywood sau din showbiz-ul international schimba masinile foarte des.

De aceea, topul realizat de Celebrity Gossip este unul care cuprinde autovehiculele din 2007 ale vedetelor.

Britney Spears a rulat la bordul unui SLR McLaren MINI, convertibil, pana si-a pierdut permisul de conducere. Lindsay Lohan a preferat un Mercedes SL65 AMG convertibil, fiind o impatimita a vitezei.

Nu la fel au stat lucrurile si in cazul Madonnei, care prefera stilul sobru si se plimba cu un Maybach 57. Charlize Theron, Demi Moore, Kevin Costner, Sly Stallone si Mel Gibson sunt fani Land Rover.

Justin Timberlake este insa la varsta la care inca mai vrea sa impresioneze cu automobilul si si-a cumparat un Mercedes S600.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.