Protagonistii uneia dintre cele mai controversate povesti de dragoste din Marea Britanie par sa se indrepte, cu pasi repezi, catre casatorie.

Inainte sa ajunga in fata altarului, Lembit si Gabriela se vor logodi si se vor muta impreuna, la inceputul anului viitor, dupa cum ne-a declarat mama Gabrielei.

Desi initial a fost acuzata ca l-a despartit pe Opik (42 de ani) de fosta lui iubita, iata ca romanca nu s-a dovedit a fi doar o iubire trecatoare in viata parlamentarului britanic.

Presa londoneza a lansat zvonul conform caruia Lembit ar dori sa o ceara in casatorie pe solista in varsta de doar 25 de ani, la inceputul anului viitor. in acest sens, Kevin Moss, impresarul Gabrielei, a declarat:

“Este evident ca Lembit vrea sa faca acest pas. Casatoria este iminenta. Sunt un cuplu foarte fericit si sunt sigura ca ea ar spune da, daca ii va placea inelul”.

Pe de alta parte, Margareta Irimia, mama gemenelor, a calmat spiritele si ne-a marturisit: “inca nu se gandesc la casatorie. Dar mai mult ca sigur ca se vor logodi, in curand. in plus, doresc sa se mute impreuna”.

De Craciun, in vizita la parintii lui

Cei doi au planuri de viitor bine stabilite, ei declarand ca isi doresc sa aiba si copii. Lembit este sigur ca iubita sa ar fi o mama foarte buna, insa Gabi a mentionat ca nu se grabeste sa aiba copii. si, pentru a-i demonstra si mai mult dragostea pe care i-o poarta, parlamentarul o va duce pe iubita sa, de Craciun, la parintii lui, in Leichestershire, dupa care se vor intoarce la Londra.

Solista a marturisit ca intentioneaza sa se mute impreuna cu Lembit anul viitor: “Sunt o persoana traditionalista, trebuia sa-l cunosc bine pe iubitul meu, pana sa fac acest pas. inainte de Lembit, eu nu am mai avut decat o relatie, asa ca nu vreau sa tratez lucrurile ca pe o gluma”, a mai spus cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.