Viitoarea doamna Chivu, Adelina Elisei, marturiseste pentru revista “Pro TV Magazin” ca nu va renunta la serviciu nici dupa ce se va casatori. Prezentatoarea spune ca nu vrea sa se mute cu totul in Italia.

“Trebuie sa gasesc o cale de mijloc. Probabil ca voi incerca sa lucrez numai in weekend, atunci cand Cristi are meciuri sau este in cantonament. El nu este liber niciodata la sfarsit de saptamana”. Adelina spune ca nu ar putea sa renunte la profesie, mai ales ca lucreaza de la 17 ani.

“Astfel, as putea sa-mi mentin si eu orgoliul intact. De la 17 ani muncesc si mi-e greu sa renunt la profesia mea. As fi putut sa renunt de mult sa mai muncesc si sa ma duc sa stau la el. si cred ca pot sa impac si cariera, si viata personala”.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 a tinut sa lamureasca si zvonurile care spuneau ca si-ar face publicitate prin asocierea numelui lui Chivu: “Daca as fi vrut sa ma falesc cu aceasta relatie, probabil ca m-as fi prezentat la toate evenimentele mondene si as fi aparut in toate revistele. Eu nu ies, am un program destul de incarcat si, in plus, nu-mi place sa merg la astfel de evenimente. Iar in timpul liber merg la Cristi. Fac naveta intre Bucuresti si Milano”.

Raluca Lazarut, domnisoara de onoare

Adelina spune ca nu a stabilit nimic concret referitor la nunta. stie doar ca va avea loc dupa Campionatul European din 2008. Mai mult, viitoarea sotie a capitanului nationalei a stabilit cine vor fi domnisoarele de onoare. Printre ele se vor numara sora lui Chivu, dar si Raluca Lazarut, colega Adelinei de la stirile sportive ale Antenei 3.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.