Fiica cea mica a presedintelui se numara printre cele mai superstitioase vip-uri autohtone.

Ea poarta permanent la mana stanga un snur rosu pentru a o pazi de farmece si deochi. Aceasta moda e raspandita indeosebi in rindul vedetelor de la Hollywood, adepte ale doctrinei Kabbala, precum Madonna, Paris Hilton sau Britney Spears.

Desemnata in repetate randuri drept una dintre cele mai frumoase femei din politica romanesca si nu numai, Elena Basescu are ceva de furca cu admiratorii sau admiratoarele care privesc cu jind la ea la fiecare aparitie. Din aceasta cauza, mezina presedintelui nu se desparte de ata rosie de la mana stanga nici la evenimentele mondene la care participa foarte des in ultima vreme.

Ea a etalat recent la Gala femeilor de succes ale anului 2007 (unde a primit premiul pentru cea mai buna imagine feminina a anului 2007) “bratara” menita sa o apere de privirile invidioase si rautacioase ale numeroaselor sale rivale din lumea mondena.

Elena Basescu ingroasa astfel randul vedetelor superstitioase, care poarta snurul rosu pentru a se pazi de deochi si de farmece, Diana Munteanu (sotia fotbalistului Claudiu Niculescu) fiind si ea convinsa de o croitoreasa sa apeleze la acest procedeu pentru a da cu tifla invidiosilor.

Vedetele sunt convinse de efecte

Aceasta moda a prins insa mai ales in randul vedetelor de la Hollywood, care s-au convertit la doctrina religioasa Kabbala, derivata din iudaism. Madonna, Britney Spears, Demi Moore sau Paris Hilton sunt cateva dintre divele care au tot timpul la mana stanga bratara Kabbala, de culoare rosie, menita sa le apere de ochiul dracului si de nenorociri, aducandu-le fericire si liniste in viata.

Nu stim daca Elena este simpatizanta a Kabbalei sau poarta acest fir doar din superstitie, cert e ca tinutele ei foarte scumpe nu prea se asorteaza cu “accesoriul” din ata, despre care un vechi obicei romanesc spune ca te pazeste de deochi. Deochiul e cea mai cunoscuta si raspandita boala de natura magica.

Aceasta se manifesta atunci cand o persoana, invidioasa pe frumusetea alteia, ii arunca o privire rautacioasa si pizmuitoare. Cei mai afectati de acest rau sunt copiii, adolescentii, tinerii insuratei, gravidele, dar si animalele si plantele. Cel ce e deocheat prezinta indeosebi dureri de cap, cascaturi, stari de greata, tiuituri in ureche, hemoragii nazale si febra.

Semnificatia bratarii Kabbala

Bratara reprezinta o bariera de protectie impotriva Raului si contine fragmente din firul rosu care este impletit in jurul mormantului aflat in Israel al marii matriarhe Rasela. Purtatorul bratarii se conecteaza la energia vitala si protectoare de la mormantul respectiv.

Aceasta costa in jur de 26 de dolari si, odata pusa la mana, trebuie sa inlaturi din viata ta orice fel de ganduri negative sau de comportament care nu este in concordanta cu propriul efort de a obtine protectia si implinirea personala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.