Catrinel castiga mult mai bine promovand detergent, iaurt si bomboane, decat din reclamele la sutiene si bikini

Dupa ce s-a remarcat ca fotomodel in prezentarile de lenjerie intima, Catrinel Menghia e solicitata si pentru reclame la produse destinate gospodinelor. Frumoasa ieseanca in varsta de 22 de ani a promovat detergenti, iaurt si bomboane, contracte care i-au adus si 300.000 de euro intr-o zi.

Adoptata definitiv de italieni dupa casatoria cu impresarul Massimo Brambatti, Catrinel Menghia recunoaste ca are lumea la picioare. Frumoasa, celebra si deja foarte bogata, tanara din Iasi vorbeste cu detasare despre investitiile imobiliare pe care le face, despre prietenul ei celebru, Giorgio Armani sau despre vacantele romantice in Miami si Sardinia. si pentru ca are deja un sta-tut aparte ca fotomodel, sumele pe care le incaseaza n-ar trebui sa ne mire deloc.

Inedit este insa faptul ca Menghia nu refuza reclamele destinate gospodinelor, in care, ce-i drept, are un deficit de credibilitate. Nu e usor sa-ti imaginezi o bomba-sexy spaland rufe sau hranindu-si copiii cu iaurt.

“Sunt mai mult decat orice, un model de lenjerie. Nu fac doar cataloage, pentru ca deja am la activ foarte multe campanii de lenjerie si chiar cateva campanii pentru produse de zi cu zi, cum ar fi bomboane, iaurt, detergent. insa aceste campanii aduc foarte multi bani. Chiar si 200-300.000 de euro intr-o singura zi. Muncesc foarte mult si merit fie-care banut pe care il platesc clientii pentru ceea ce fac”, a declarat Catrinel intr-un interviu pentru cel mai recent numar al revistei “Viva”.

Si pentru ca banii vin din toate partile, topmodelul a gasit solutia ideala de a-i inmulti. “Nu sunt o mare cheltuitoare. Investesc insa totul in imobiliare in Europa si SUA. Nu am cumparat nimic in Romania, pentru ca vin foarte rar”.

Si pentru ca a venit vorba de Statele Unite, Lorena, sora mai mica a lui Catrinel, isi face si ea bagajele pentru a pleca peste Ocean, acolo unde va continua sa faca atletism de performanta. “Sora mea imi va urma exemplul si va pleca din tara. Va avea o bursa sportiva la Jacksonville, in SUA, unde isi va continua studiile”, a mai declarat Menghia pentru “Viva”.

Si-au cumparat apartament in Miami, acum o luna

In ceea ce priveste cadoul pe care il vrea de la Massimo, foto dreapta, de Craciun, Catrinel a fost ferma: “Ar putea amenaja in secret apartamentul din Miami pe care l-a cumparat acum o luna. in acest fel, nu mi-as mai bate capul cu acest lucru. Am discutat chiar sa petrecem mai mult timp in Statele Unite, in asa fel incat si eu, si el sa putem gasi noi oportunitati de cariera”, a declarat topmodelul, care are si doua destinatii pentru Sarbatorile de iarna: Maldive si localitatea italiana Chiesa di Valmalenco.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.