Vedeta Acasa TV Mihaela Tatu si-a impli-nit un vis mai vechi, acela de a avea un club pentru copii. Proiectul a fost realizat alaturi de buna sa prietena Marilena Ion.

“Acest club este un vis mai vechi al meu, inca din vremea in care, inainte de a fi prezentatoare tv, citeam povesti la radio”, declara Mihaela. “Drei Kinder”, pentru ca asa se numeste clubul, se adreseaza copiilor intre 3 si 18 ani, fiind dotat cu un spatiu de joaca si de petreceri, sali de curs, sala de sport (pentru aerobic, dans sportiv si arte martiale).

Pe langa salile comune celor doua generatii, parintii au un spatiu numai al lor, un loc in care pot socializa, pot dezbate probleme legate de cresterea copiilor, iar viitoarele mamici pot frecventa cursurile de respiratie dedicate femeilor insarcinate.

Clubul va organiza frecvent tabere tematice (desen, istorie, geografie, echitatie etc.), dar si tabere pentru slabit (atat pentru copii, cat si pentru parinti), in cadrul carora vor face miscare si vor invata sa manance sanatos. Copiii vor avea parte de petreceri inedite cu karaoke si invitati-surpriza.

Mascota clubului “Drei Kinder” e Gore, cainele Mihaelei Tatu, un golden retriever de 10 luni jumate, care nu va lipsi de la cursuri si nici din tabere. Moderatoarea emisiunii “De 3 X femeie” nu este insa la prima “abatere” de acest gen.

Ea a mai avut in Capitala un club, “Oldie's”, la care a renuntat din cauza programului incarcat pe care il avea si, ca sa nu ramana fara business, si-a deschis, impreuna cu iubitul ei, Florin Radu, un studio foto, caruia multe vedete ii calca pragul.

32.000 de euro a costat-o clubul

Lume multa si din toate domeniile: “Americanul” - vedeta tv, Carmen Trandafir - cantareata, Lavinia sandru - politician. Toti au venit ieri seara la inaugurarea clubului “Drei Kinder”, pentru care Mihaela Tatu a scos din buzunar 32.000 de euro. intrebata cat vor trebui sa plateasca parintii care vor sa-si aduca aici copilasii, vedeta tv a declarat ca taxa va fi cam de 30 de lei pe zi, adica de dimineata pana la ora 18.00, in care intra o gustare mica si distractie cat cuprinde.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.