In urma cu trei ani, Zavoranu a fost urmarita, pas cu pas, de oamenii angajati de iubitul ei

Pentru ca inca nu se cunoteau foarte bine, iar Oana Zavoranu avea un renume de femeie excentrica, Pepe a platit cativa detectivi sa mearga pe urmele ei, pentru a fi sigur ca investitia sa sentimentala nu este in zadar: “Am renuntat la familie, pentru a fi cu Oana. Am vrut sa vad daca merita sacrificiul”, si-a motivat el gestul.

Pepe a testat fidelitatea Oanei Zavoranu. Timp de o luna, cantaretul a angajat o firma de detectivi particulari, care sa urmareasca fiecare miscare a actritei. Acest episod din viata lor a avut loc la inceputul relatiei, cand apropiatii il sfatuiau pe cantaret sa stea cat mai departe de Oana.

“Inarmati” cu aparate foto, camere video, microfoane si masini, oamenii angajati de Pepe nu au ratat nici un magazin prin care actrita si-a “inecat dorul” de iubirea ei, plecata peste Ocean. Aflat in turnee in Canada si Japonia, artistul era sunat din ora in ora pentru a fi informat cu ultimele deplasari ale “subiectului”, dupa cum figureaza Oana in rapoartele intocmite de catre detectivi.

“In acea perioada am renuntat la familie, la prieteni, la toti cei care imi erau alaturi pentru a fi cu Oana. Am vrut sa vad daca merita sacrificiul acesta. Dupa o luna, detectivii mi-au spus ca imi iau banii degeaba”, sustine Pepe. in anul ce vine, Oana se relanseaza ca actrita. in luna ianuarie incepe filmarile pentru telenovela “Razbunarea Oanei”, iar in rolurile principale vor juca cei doi latin-loveri. Cat despre intregirea familiei, Pepe declara: “De Craciun, in 2008, o sa-l tin in brate pe juniorul familiei”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.