Cu toate ca multi ar putea considera ca expunerea exagerata dauneaza grav imaginii pe termen lung, iata ca Angelina Jolie mai darama un mit si devine "cel mai sexy star de cinema", momentul ei decisiv fiind "duelul" cu Brad Pitt din filmul "Mr. and Mrs. Smith."

"Jolie pare sa fi fost cu precizie construita pentru a transforma publicul de cinema in fani. Silueta "pneumatica", ochii de felina, buzele care par a fi intepate de zeci de albine - pur si simplu nu ai ce sa imbunatatesti la ea", sustine revista "Empire magazin", cea care a dat publicitatii acest clasament.

Partenerul ei din film si viata, Brad Pitt a ocupat abia locul 7, semn ca mai are de invatat de la doamna casei.

Podiumul a mai fost completat de Natalie Portman si Daniel Craig, dar nici vedete celebre precum Johny Deep, Jessica Alba sau Keira Knightley nu au fost trecute cu vederea, cu toate ca au palit, conform declaratiilor redactorilor ce s-au ocupat de numaratoarea voturilor, in fata "doamnei Smith", alias Lara Croft.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.