In timp ce multi romani prepara festinul de Revelion pe bonuri de masa si fac frigul prin pietele Romaniei la miezul noptii, divele mioritice castiga zeci de mii de euro.

Iar asta pentru ca nu se limiteaza la un singur spectacol, ci la mai multe. Pentru a face fata numarului mare de solicitari, vedetele si-au ales concertele in acelasi oras, onorariul pentru o noapte de show muzical atingand suma de aproape 40.000 de euro. in topul celor mai bine platite cantarete se numara Anna Lesko, Andreea Banica si Loredana.

LOCUL 1

Ana Lesko, Playback

(11 concerte x 3.500 € = 38.500 €)

Miscari lascive, zambete furate, priviri cu subinteles si atingeri electrizante! Asa se anunta explozia scenica ce va purta semnatura rusoaicei Ana Lesko in noaptea dintre ani. insotita de cele doua dansatoare blonde, Ana promite sa incinga spiritele in Poiana Brasov si Predeal.

Pentru 30 de minute de show muzical, contimentat cu miscari provocatoare, rusoaica cere nu mai putin de 3.500 de euro. si cum concertele sunt in numar de 11... contul Anei creste simtitor.

LOCUL 2

Andreea Banica, Playback

(8 concerte x 4.000 € = 32.000 €)

O intreaga echipa de instrumentisti, doua dansatoare, sunetisti, microfoane personalizate si costumatii speciale! Asa arata cadoul de 4.000 de euro, pe care il ofera Andreea Banica Noului An.

tinand cont de cele 8 concerte la care trebuie sa faca fata de Revelion, Andreea pare sa fie cea mai dorita blonda din peisajul muzical. Desi a fost solicitata si de lanturile hoteliere de pe Valea Prahovei, artista a renuntat, ofertele din Bucuresti, fiind mai mult decat tentante.

LOCUL 3

Delia si Mateo

(10 concerte x 3.000 € = 30.000 €)

Fac “echipa” in plan sentimental, dar si-au unit fortele si pe plan profesional. Delia si Matteo vor urca pe scena impreuna in noaptea de Revelion, alaturi de o echipa de dansatori si un sistem de mixare al vocilor.

Cei doi vor vor avea pe 31 decembrie o noapte marathon, alergand la nu mai putin de 10 concerte. Onorariul celor doi se ridica la 3.000 euro pentru 45 de minute de concert.

LOCUL 4

Julia, Live

(6 concerte x 2.500 € = 15.000 €)

Julia de la Esenzza si-a pus bazele unei trupe de instrumentisti alaturi de care vrea sa de-a lovitura de Craciun si Revelion.

Artista se numara printre putinele cantarete care accepta provocarea de a canta live, timp de 45 de minute. Pentru show-ul unplugged, Julia are un onorariu de 2.500 de euro.

LOCUL 5

Loredana, Live

(2 concerte x 7.000 € = 14.000 €)

Voce incontestabila, prezenta secenica electrizanta si o atitudine efervescenta! ... asta e oferta Loredanei Groza pentru o atmosfera de neuitat in seara dintre ani.

De la muzica lautareasca, la dance si rock, o coregrafie 100% bazata pe instinct si focuri de artificii. Toate acestea frumos ambalate si la super-oferta: de la 7.000 de euro in sus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.