Obiceiul lui Spice Posh de a afisa intodeauna in fata camerelor o atitudine trista, de a se zgarci cand vine vorba de zambete, a fost invaluit pana acum in mister.

Doar putini din apropiatii vedetei stiau de ce un om cu un cont imens in banca, cu o familie fericita, o cariera apreciata si o gramada de prieteni lasa impresia ca nu se bucura de viata.

Raspunsul a iesit la suprafata dupa ce Victoria si-a povestit copilaria si traumele traite in tinerete. Perioada scolii a fost una nenorocita pentru ea, mizerabila dupa cum a declarat. Era vazuta de colegi ca un fel de oaie neagra si era mai tot timpul batuta de acestia.

Ii era foarte greu sa-si faca amici iar acest lucru a facut altceva decat sa o faca si mai timida, mai antisociala si mai neplecuta de catre cei de varsta sa. A fost lovita deseori cu pietre si era fugarita mai tot timpul dupa ore de colegi.

Potrivit Metro.co.uk, Victoria uitase sa csi s-a tratat de acest lucru abia cand a aparut David in viata ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.