Rapper-ul Kanye West si cantareata britanica de soul Amy Winehouse sunt principalii competitori la cea de-a 50-a editie a premiilor Grammy, dupa ce ieri au primit, 14 nominalizari in total.

West, in varsta de 30 de ani, a carui mama Donda a decedat luna trecuta dupa ce a suferit o operatie estetica, are cele mai multe nominalizari, opt, inclusiv la categoria "album of the year", pentru "Graduation".

Winehouse, in varsta de 24 de ani, talentata cantareata si textiera care a tinut primele pagini ale tabloidelor, suspectata de supradoza de droguri si dupa ce a anulat o serie de concerte, a primit sase nominalizari.

Pe langa faptul ca a fost nominalizata la categoria debut, Winehouse are nominalizari si pentru single-ul "Rehab" si pentru albumul "Back to Black". Comicul George Lopez, care a anuntat nominalizarile pentru Winehouse, a intreabat daca poate cineva s-o trezeasca in jurul orei 6.00 si sa-i spuna. Gluma a facut referire la fotografii recente cu artista din presa britanica, surprinsa duminica, in fata casei sale la primele ore ale diminetii, imbracata doar in sutien si blugi.

Un purtator de cuvant al lui Winehouse a spus ca artista a fost de fapt trezita de fotografii adunati in fata casei sale, informeaza NewsIn.

Amy Winehouse a fost singura care a primit nominalizari in toate cele patru categorii deschise nou-venitilor: record of the year, album of the year, song of the year si best new artist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.