Peste 1300 de fani au luat cu asalt discoteca Escape pentru a fi prezenti la cel mai mare show rock & hip-hop din ultima vreme, sustinut de 40 de artisti.

Evenimentul a oferit trei motive de bucurie: lansarea labelului R.U.L., lansarea compilatiei de rock &hip-hop Afront, vol. 1, si intalnirea fantastica cu cei mai tari artisti si cele mai cunoscute trupe de hip-hop si rock romanesti. Un warm-up de aproape o ora a pregatit publicul pentru Bitza, Explicit, Arssura, Dream Team, Zebre, Da, Hood, K Agula, Nociv, Racla, Turntable, Science, CTC, Zale, Anonim si Parazitii. Timp de mai bine de trei ore cat a durat show-ul, Calin, mc-ul de serviciu, a fost responsabil pentru primirea fiecarui artist sau trupa, in timp ce publicul entuziast striga, aplauda si scanda numele acestora. After-party-ul gazduit Phane Buton i-a tinut atat pe artisti cat si pe invitati inca doua ore bune, de data aceasta pe ringul de dans. Bilantul in cifre al acestui spectacol de zile mari ar suna cam asa: 40 de artisti pe scena, 180 de minute live, 1300 de fani in public, sase ore de petrecere, si cea mai mare intalnire de hip-hop si rock pe aceeasi scena din 2005.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.