Stefan Banica jr. a decis sa se intoarca la radacinile rock'n' roll-ului si sa dea o noua dimensiune comunicarii dintre el si publicul sau, dintre piese si aplauze, dintre zambete si lacrimi de bucurie. Dupa ani de zile in care a concertat pe cele mai mari scene ale tarii si in fata unui public extrem de numeros, Stefan se intoarce la spectacole in spatii mai restranse (case de cultura, cluburi).

Pentru a colinda cu Veta in 10 orase, actorul - cantaret a renuntat, pentru doua saptamani, chiar si la Baietii buni, faimosul serial produs de Media Pro, in care detine unul dintre rolurile principale.
Despre celebrul personaj Veta care, in cadrul concertelor de la Bucuresti (10-11 aprilie), va fi intruchipat de o vedeta feminina, Stefan spune: ''Veta poate sa fie atat o femeie romantica, cat si o prostituata'', poate de aceea, tariful Vetei e cam piperat, iar cei care vor sa se distreze doua ore cu ea, la Teatrul National, vor trebui sa scoata din buzunar intre 350.000 si 500.000 pentru un bilet. Dupa despartirea de Mihaela Radulescu, cantaretul nu e pregatit sa-si inlocuiasca inelul indian cu o verigheta.

''Cand o sa ne casatorim, o sa aflati. Deocamdata, mie si Cameliei ne e bine asa'', declara vedeta, care spera ca, in curand, va pasi pe urmele lui Elvis si le va canta rock'n'roll americanilor.
Dar, pana atunci, Stefan Banica jr. se pregateste sa semneze un contract gras, pentru a deveni imaginea firmei Skoda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.