Dupa ce in urma cu mai putin de o luna, in timpul unei conferinte de presa, Angelina il apostrofa pe Brad ca nu se imbracase adecvat, actrita s-a simtit vinovata si a recunoscut in sfarsit ca sotul ii alege hainele.

“Brad este cel care ma imbraca si imi alege hainele”, afirma diva in timpul unui interviu. Mai mult decat atat, ea a recunoscut ca acest lucru i se pare “excitant si intim”. Ea il numeste in permanenta “sotul meu” pe Brad si declara ca e de datoria ei sa se supuna dorintei lui si sa il sustina in tot ceea ce face.

Cu toate ca aceasta imagine de sotie supusa nu o prinde deloc pe Angelina, care a dat dovada intotdeauna de mult prea multa personalitate, lucrurile in cuplul Brangelina stau chiar asa, sustine un apropiat.

Acesta a confirmat ca de fiecare data “Angelina ii face freza lui Brad inainte de a iesi din casa”. Un lucru este cert, daca inainte de a fi cu Brad, Angelina cocheta si cu haine mai sexy, in cdiva a renuntat la rochiile cu decolteuri in favoarea bluzelor pana in gat si a pantalonilor mulati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.