La putin timp dupa despartirea de fotbalistul Costin Manea (cu care a avut o relatie de mai bine de sase ani), Giulia si-a gasit din nou fericirea in bratele fratelui mai mic al “carcotasului” Serban Huidu.

Vlad a fost si el implicat intr-o poveste de dragoste cu bebelusa Oana de la “Cronica”, insa acum s-a amorezat pana peste urechi de fosta solista a trupei Candy.

Curtata de-a lungul vremii de mai muti barbati celebri din show-biz, printre care si solistul trupei Directia 5, Cristi Enache, Giulia Anghelescu a fost vreme de sase ani iubita fotbalistului Costin Manea, fiul actualului director tehnic al Clubului Rapid, Nicolae Manea.

Desi carcotasii ii dadeau aproape casatoriti, in aceasta vara solista a decis sa rupa relatia cu Costin, fara a comenta insa prea mult pe marginea separarii lor subite. “Am ramas prietena cu Costin si nu vreau sa spun ceva care l-ar putea rani”, s-a limitat sa declare ea pentru Click!

Va avea patru concerte de Revelion

Ramasa fara iubit, solista a petrecut foarte mult timp in sanul echipei Kiss FM, si mai ales alaturi de fratele lui Serban Huidu, intre cei doi infiripandu-se aproape pe nesimtite o idila de toata frumusetea. “Il cunosc pe Vlad de muti ani si intotdeauna ne-am inteles foarte bine. Nu pot decat sa zic ca a fost omul potrivit la momentul potrivit”, ne-a declarat aceasta.

Desi nu vrea sa vorbeasca prea mult despre noua sa relatie, Giulia spune ca acum este mai fericita ca niciodata: “Sunt unele lucruri care vin de la sine, fara sa te gandesti neaparat de la ce au pornit, fara sa-ti placa ceva anume, ci pur si simplu sunt lucruri, persoane, care te fac sa te simti bine, reusesc sa te faca sa zambesti chiar si dupa o zi foarte grea. Culmea e ca uneori acele persoane sau lucruri care te fac fericit sunt mai aproape decat ti-ai imaginat vreodata”.

Cei doi indragostiti, foto dreapta, si-au facut deja planuri de vacanta, insa dupa Revelion, caci bruneta va avea nu mai putin de patru cantari in acea seara. “Daca in ultimii ani n-am avut timp sa plec intr-o vacanta (mai putin anul trecut, cand am fost la Ibiza, cu toata gasca de la radio), mi-am permis acum sa-mi iau 5 zile libere si sa merg intr-unul dintre orasele pe care imi doream de mult sa cvizitez (probabil Viena). Evident, cu o persoana foarte draga mie”, a adaugat cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.