Despartire. Frumoasa crainica a Antenei 3 si-a anuntat patronii ca, din vara, nu va mai lucra la Intact, existand toate sansele sa se transfere la cel mai mare trust media din Italia
Adelina Elisei a luat decizia finala in ceea ce priveste colaborarea ei cu trustul Intact, ne-au dezvaluit surse din Antene. Din vara, pleaca. Asta, pentru ca se va muta la Milano, unde activeaza viitorul ei sot, Cristi Chivu, care trage sfori din greu pentru a-i aranja un post in cadrul trustului Mediaset al lui Silvio Berlusconi. Glumind, am putea spune ca fotbalistul are pile grele acolo, dat fiind ca Barbara, fiica magnatului, i-a cam tras clopotele intr-o perioada. Adevarul e, insa, ca Berlusconi insusi l-a dorit, inca de acum doi ani, pe fundasul Romei la echipa sa, AC Milan, dar acesta a ajuns, deocamdata, la rivalii de la Inter. Cu toate acestea, nu e exclus ca tanarul fotbalist sa ajunga, pana la urma, la Milan, mai ales ca el a avut, deja, niste contre cu antrenorul, Roberto Mancini. Cert este ca, daca pilele lui Chivu vor functiona, Adelina are sansa sa dea lovitura acolo unde Monica Columbeanu a dat chix. Cum se stie, sotia magnatului Irinel s-a laudat, recent, in presa, ca i s-a propus de catre mai-marii Mediaset sa realizeze o emisiune in Italia si ca, la finele acestui an, va merge in Peninsula pentru a perfecta detaliile. Numai ca, tot presa centrala a relatat ulterior ca sefii trustului lui Berlusconi au alta pozitie: Monica a participat la un casting, intr-adevar, dar a ramas pe bara pentru ca nu vorbeste italiana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.