“Razboiul” intre membrii triunghiului conjugal, format din tambalagiul Marius Mihalache, fosta lui sotie, Mirela Mihalache, si actrita Crina Matei, continua.

Dupa nenumarate acuze, amenintari si chiar blesteme, dupa despartiri si impacari, iata ca, de aceasta data, fosta sotie a tambalagiului iese la rampa cu noi afirmatii soc: desi Marius se iubeste cu Crina, isi construieste o casa noua impreuna cu ea.

In urma cu aproximativ doua luni, satula de presupusele amenintari din partea Mirelei Mihalache, Crina Matei a decis sa puna capat povestii de dragoste pe care o traia de doi ani alaturi de Marius Mihalache.
Cu toate acestea, cei doi au continuat sa se intalneasca, avand de onorat impreuna o serie de angajamente profesionale. Totusi, la scurt timp, s-au impacat, chiar daca niciunul dintre ei nu a mai avut curajul sa recunoasca acest lucru.

Potrivit apropiatilor celor doi, Crina si Marius au hotarat sa incerce sa-si ascunda relatia, tocmai pentru a si-o proteja. Dar Marius continua sa “joace” pe doua fronturi. In ciuda faptului ca sunt divortati, el locuieste, de dragul copilului, tot cu Mirela. Si nu numai ca stau impreuna, dar fac si investitii comune, renovandu-si casa, dupa cum a declarat aceasta la emisiunea “Zodia Fluturelui”, de la Euforia TV.

Fosta sotie a tambalagiului nu s-a lasat si a continuat seria declaratiilor-soc: “Marius mi-a cerut de nenumarate ori sa ne impacam, in ultimii doi ani. Dar eu am refuzat, de fiecare data. Totusi, daca mi-ar cere iertare in genunchi, l-as ierta”, a mai spus Mirela.

Ca sa le impace pe ambele femei din viata lui, vestitul tambalagiu sustine concerte atat alaturi de Mirela, cat si impreuna cu Crina, dar le si compune piese. Ultima data, “amanta” a profitat de refuzul fostei neveste de a-l insoti intr-un turneu in strainatate, asa ca s-a si grabit sa-l ajunga din urma, la aeroport: “Pe data de 1 decembrie trebuia sa sustin un concert alaturi de Marius in strainatate. Eu nu am mai putut sa merg. Crina a aflat si s-a dus in ultima clipa dupa el la aeroport si nu c-a lasat pana cand nu s-a imbarcat in avion”, a marturisit Mirela.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.