Desi a intrat in domeniul auto, cantareata nu isi neglijeaza meseria de baza si va incepe, saptamana viitoare, filmarile la noul sau videoclip, intitulat “Te doare”, ce va aparea pe piata la sfarsitul lunii decembrie. Costurile productiei se ridica la peste 10.000 de euro.

Desi castiga muti bani din muzica, tot mai multe vedete aleg sa devina imaginea unor firme, contra unor onorarii fabuloase. Convinse ca nu isi pot asigura un viitor decent, doar din banii castigati din show-biz, cantaretele de renume ale plaiurilor noastre mioritice, isi pun imaginea “la bataie”, pentru diferite branduri, tocmai pentru a da credibilitate produsului, sumele primite fiind cuprinse intre 5.000 si 200.000 de euro.
Dupa Simona Patruleasa, Andreea Balan, Monica Columbeanu, Cosmina Pasarin, Andreea Banica, Corina, Miki, Cream, Anca Badiu, a venit randul unei alte artiste, Cristina Rus, sa devina imaginea unei firme de tunat masini, numita Tuning 1.

Cristina Rus a primit 5.000 euro pentru afis

Contactat telefonic, impresarul acesteia, Dorian Enache, a declarat, in exclusivitate pentru Click!: “Cristina a acceptat sa fie imaginea acestei firme, pentru ca este extrem de pasionata de masini, in special de cele marca Audi. Pana acum nu a apelat la serviciile companiei, deoarece a fost extrem de ocupata, si nu a avut timp sa se gandeasca ce schimbari ar dori sa aduca masinii. Poate dupa Sarbatori, cand se va linisti, va avea timp si pentru asta”. In privinta onorariului, Dorian nu a dorit sa divulge valoarea contractului, dar surse apropiate cantaretei sustin ca suma vehiculata este de 5.000 de euro.

Revine in televiziune?

Dupa experientele “Euro Tombola”, si “Mega Clever”, Cristina Rus ar putea reveni, din primavara anului viitor, pe micile ecrane. “Am mai primit oferte din partea unor posturi TV, dar am fost nevoiti sa le refuzam, deoarece Cristina are programul foarte incarcat si nu are timpul necesar sa se ocupe de televiziune. Insa din martieceste posibil sa reluam negocierile cu respectivul post tv”, ne-a declarat Dorian Enache.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.