Chiar si vedetelor li se intampla sa fie inselate. Una dintre putinele care recunosc acest fapt este Cosmina Pasarin, care a povestit cu nonsalanta ca a fost, pentru cateva luni, amanta. De indata ce a aflat ca cel cu care se intalnea locuia cu alta femeie, ea a pus capat povestii de amor.

In ciuda tuturor zvonurilor conform carora Cosmina ar fi avut relatii amoroase pasagere cu fotbalisti precum Adrian Mutu sau Bogdan Stelea, ea e recunoscuta, in show-biz-ul autohton, pentru povestile de dragoste de lunga durata cu George Vintila si DJ Pagal, actualul ei iubit.

Totusi, la varsta de 25 de ani, frumoasa bruneta se poate lauda cu o experienta destul de vasta, in ciuda faptului ca, dupa spusele sale, nu a fost implicata in foarte multe relatii. “Acum am o relatie extraordinara cu Pagal. Dar am avut parte si de experiente nu tocmai placute, de-a lungul vietii”, a declarat Cosmina, pentru Click!.

Fosta vedeta Playboy isi aduce aminte, acum, cu detasare, ca i s-a intamplat chiar si sa joace rolul de amanta. “Eram impreuna de cateva saptamani. La un moment dat, ne-am intalnit cu niste prieteni comuni care mi-au atras atentia si mi-au spus ca iubitul meu este implicat, de mai multa vreme, si intr-o alta relatie”, a mai spus Cosmina, deloc amuzata de intamplarea prin care a trecut.

Insa momentul a fost repede dat uitarii, iar acum vedeta traieste, de aproximativ doi ani, o poveste de dragoste cu Andrei, alias DJ Pagal. “Locuim impreuna inca de la inceput. Mai intai, am stat intr-o garsoniera inchiriata, iar acum Andrei a cumparat un apartament. Ce-i drept, am stat despartiti doua saptamani atunci cand s-a scris ca eu as avea o relatie cu Radu Mazare”, ne-a mai spus bruneta.
Pentru ca in acea perioada se certau destul cdes, Cosmina i-a spus iubitului sau sa se mai maturizeze putin si s-o caute atunci cand se calmeaza. Iar acesta s-a “maturizat” in numai doua saptamani. Si, totusi, desi se inteleg extraordinar, cei doi nu au deocamdata planuri de casatorie, preferand sa mai copilareasca putin.

In urma cu doua luni, Cosmina a semat un contract cu TVR, unde prezinta emisiunea “Prezentul continuu Telecabaret”. Pentru ca s-a descurcat foarte bine la filmari, producatorii emisiunii i-au promis vedetei ca, din luna ianuarie, vor modifica formatul, iar emisiunea se va transmite in direct.
Ei n-au mintit-o

Primul iubit celebru al Cosminei a fost George Vintila, foto dreapta, pe care l-a cunoscut in 2002, cand lucrau impreuna la Pro TV. Povestea lor de dagoste a durat aproape trei ani, cand, fara sa dezvaluie motivele, vedeta a decis sa puna capat relatiei. De doi ani, locul lui Vintila a fost luat de DJ Pagal, alaturi de care Cosmina se declara extrem de fericita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.