Viitoarea doamna Chivu, Adelina Elisei, a fost intervievata de jurnalistii italieni de la "Controcampo", emisiune de televiziune apartinind postului Italia 1.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 a povestit, printre altele, cum au decurs lucrurile atunci cind capitanul nationalei de fotbal a Romaniei a cerut-o in casatorie, de ce n-ar vrea ea, deocamdata, sa aiba copii, cum isi va schimba nu doar obiceiurile, ci si prietenii si locul de munca si cit de rautacioasa este presa din Romania cu "sotul ei", dar si cu ea. Cind si cum a fost ceruta in casatorie: "Dupa meciul cu Atalanta. Eram impreuna cu niste prieteni veniti de la Bucuresti. Cristi s-a asezat in genunchi in fata mea, ca in filme, si m-a intrebat daca vreau sa-i fiu sotie. Apoi, mi-a dat inelul. Cristi era foarte emotionat. Si nerabdator. Initial, a vrut sa ma ceara in casatorie intr-o alta zi, intr-un cadru mai romantic, dar n-a mai avut rabdare. I-au trebuit doua luni ca sa prinda curaj sa ma ceara.

Adio Antena 3!:

"Mai mult ca sigur ca ma voi muta in Italia impreuna cu Cristi, insa dupa 7 ianuarie, dupa ce el se va intoarce din Dubai (n.r. Inter Milano va sustine un turneu in Emirate). Din pacate, pe 3 ianuarie, cind este ziua mea, nu vom fi impreuna. Era prima zi de nastere pe care o am putea face impreuna. Dar sint fericita. De fapt, fericita e putin spus. In sase luni, viata mea s-a schimbat in totalitate. Si va continua sa se schimbe: tara, prietenii, locul de munca, modul de viata."

Nu vrea copii. Deocamdata!:

"Cristian vrea un copil si miine dimineata, dar mai avem timp. Pentru moment, sint putin mai reticenta. Trebuie sa ma obisnuiesc deocamdata cu atitea lucruri..."

Invitatie la dans.

"Ne-am cunoscut pe 30 iunie, la un concert. El era impreuna cu Lobont si Stelea. M-a invitat la dans. Dupa citeva zile, ne-am reintilnit. Restul se stie".

Razboi cu presa romaneasca:

"Sint foarte incintata referitor la faptul ca presa italiana il apreciaza pe Cristi. Doar in Romania se vorbeste rau despre el si se inventeaza fel si fel de povesti. Mi se pare absurd faptul ca nu se intelege un lucru, anume ca eu nu vreau sa dau interviuri".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.