Luminita Anghel si Sistem, reprezentantii Romaniei la editia de anul acesta a concursului Eurovision, continua pregatirile pentru participarea la Kiev. Recent, ei au lucrat intens pentru realizarea materialelor promotionale de prezentare a artistilor si a piesei lor. La sedinta foto care a durat patru ore, Luminita si baietii de la Sistem au lucrat cu renumitul fotograf Marius Baragan. Cu toate ca sedinta a decurs conform planului, micile accidente nu au lipsit: Robi apare in fotografii cu un plasture, in loc de obisnuitul piercing, si asta pentru ca inainte cu o zi a fost muscat de spranceana stanga de catelul lui, Zoli, care s-a speriat cand Robi l-a calcat, din greseala, pe coada. La sedinta foto, un membru ad-hoc al echipei a fost David, fiul Luminitei, care nu a vrut sa o lase singura pe mama si care s-a imprietenit repede cu ceilalti.

Tot legat de Eurovision, baietii de la Sistem au declarat ca pregatesc un set nou-nout de efecte speciale incitante, carora li se va alatura si o scenografie noua, care le va permite un show mult mai dinamic. Astfel, repetitiile pentru aparitia de la Eurovision vor putea incepe chiar din aceasta saptamana.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.