Invitata sa intervina telefonic la emisiunea de mondenitati realizata de Cristi Brancu, la Antena 2, mama capitanului nationalei de fotbal a Romaniei, doamna Mariana Chivu a dezvaluit, luni seara, faptul ca, pina acum, nu a apucat sa-i cunoasca pe parintii viitoarei nore, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei.

Mariana Chivu mai spune ca, dupa casatorie, Adelina se va muta la Milano, urmindu-si sotul, ca nunta va avea loc in mod cert la Bucuresti si ca indragostitii au pasiuni comune, respectiv sa urmareasca filme la televizor. Desi este la curent cu preocuparile profesionale ale Adelinei Elisei, o prezentatoare tv care tine foarte mult la cariera sa, Mariana Chivu este de parere ca, probabil, viitoarea nora va abandona meseria si il va insoti pe Chivu la Milano: "Eu cred ca Adelina isi va urma iubitul, va merge sa locuiasca la Milano, dar deocamdata nici Cristi nu s-a mutat in apartamentul pe care si l-a cumparat, sta tot la hotel. Probabil, acesta este singurul inconvenient pentru care Adelina nu s-a mutat cu Cristi la Milano". Mariana Chivu lasa de inteles ca graba anuntului privind casatoria nu are nicio legatura cu zvonurile potrivit carora Adelina ar fi insarcinata: "Lui Cristi ii plac copiii foarte mult, dar probabil ca ei vor veni dupa nunta".

"Mami, ma insor!"

Mariana Chivu a povestit si cum a cerut-o Cristi de sotia pe frumoasa Adelina: "Eu cu Cristi vorbesc foarte mult. L-am simtit ca o accepta pe Adelina inca de la inceputul relatiei lor. Eu i-am vorbit foarte, foarte frumos despre Adelina, Cristi mi-a vorbit foarte frumos despre ea. In noaptea in care Cristi a cerut-o pe Adelina de nevasta, am fost prima care a aflat. Mi-a spus direct: "Mami, ma insor!". Ce pasiuni comune au? Intii de toate, cum nici Adelinei nu-i place shoppingul, Cristi este exact ca si ea. Dar au pasiuni comune. Le place foarte mult sa stea impreuna, sa se uite la televizor, sa vada filme impreuna. V-am spus, se potrivesc de parca ar fi o singura persoana".

Chivu a cerut-o pe Adelina in genunchi

"Cristi i-a cazut Adelinei in genunchi si a intrebat-o daca isi doreste sa fie sotia lui", a dezvaluit Mariana Chivu, referindu-se la momentul cel mare in care fotbalistul lui Inter Milano i-a cerut mina Adelinei. Mama lui Chivu tine sa precizeze ca data nuntii nu a fost inca stabilita, evident din motive obiective: "In principiu, nunta va avea loc dupa Campionatul European. Inca nu s-a hotarit exact data, din pricina (n.r. sau datorita) Europenelor. Dar foarte sigur este ca nunta va avea loc in Bucuresti. Va fi o nunta normala, ca pentru doi copii frumosi si modesti, asa cum sint Cristi si Adelina".

"Nu s-au hotarit cine le va fi nas de cununie. Exceleaza. Au doua variante. Insa, probabil, nas va fi domnul Victor Becali. Este ca si tatal lui, se inteleg extraordinar".

"Sper ca, de undeva de acolo, din Ceruri, tatal lui (n.r. Mircea Chivu) sa-l vada si sa ii dea incuviintarea lui Cristi pentru aceasta casatorie, pentru ca Adelina si Cristi se merita reciproc".

"Din pacate, pina acum nu am facut cunostinta cu parintii Adelinei. Cred ca, dupa Craciun, vom merge sa-i cerem mina Adelinei. Asa cum e traditia! O sa facem Sarbatorile la Timisoara, impreuna cu ei".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.