Face ce face si reuseste, mereu, sa socheze.

Excentricul creator de moda a rememorat, intr-un interviu pentru revista Tabu clipele de groaza traite in inchisoare, in urma cu 14 ani. Catalin Botezatu a uneltit un plan diabolic pentru a-si lua viata: nu numai o data, ci de doua ori. Acum, Bote ii multumeste lui Dumnezeu ca planurile lui au esuat.

Catalin Botezatu este protagonistul unui pictorial incendiar in cel mai recent numar al revistei Tabu.

Inconjurat de femei goale, care-l trateaza ca pe un rege, designerul a pozat in ipostaze incitante, respectand, cat mai bine, tema sedintei foto: erotism si decadenta.

Una din cele mai socante imagini este aceea in care Botezatu “prizeaza” cocaina.

“Este cel mai reusit pictorial al revistei. Pentru realizarea lui, a fost adusa o echipa intreaga de profesionisti de la Paris. Am stat de dimineata, pana noaptea tarziu. si eu m-am amuzat, atunci cand am vazut ca ma pun sa prizez faina”, a declarat designerul, pentru Click!.

In interviul din Tabu, Bote si-a pus sufletul pe tava si, cu o sinceritate si o nonsalanta debordante, a relatat o serie de intamplari dramatice prin care a trecut de-a lungul vietii. Frapanta este povestea pe care Bote a trait-o acum 14 ani, pe cand se afla in inchisoare:

“Am hotarat sa ma sinucid si am strans pastilele pentru dormit pe care le primeam in fiecare seara”, spune Catalin, acum detasat de momentul respectiv. Dar iata ca soarta nu i-a facut jocul si, ca prin minune, s-a ivit un coleg de celula care sa se gandeasca, inaintea designerului, ca planurile sale nu ar trebui duse la bun sfarsit.

Asa ca a inghitit el toate acele somnifere si, vindecat in urma unor spalaturi stomacale, i-a marturisit lui Botezatu: “Era pacat sa mori tu, insa, daca muream eu, nu era nici o pierdere”. Designerul nu s-a invatat, insa, minte, si a mai avut o tentativa de suicid, de aceasta data, din cauza unei neimpliniri sentimentale.

“Am pus masina pe marginea prapastiei, am scos-o din viteza si am spus, ca, daca va fi sa cada, va cadea. si am stat acolo o ora”, s-a mai confesat Bote. Finalul interviului a fost naucitor.

“Exista ceva in materie de jocuri erotice, ceva ce ti-ai dorit sa faci si n-ai facut?”, a sunat intrebarea reporterului. “Nu. Am facut tot ce mi-am dorit sa fac. Fanteziile mele sexuale au fost intotdeauna duse la bun sfarsit”, a declarat Bote.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.