Personajul pe care Kitty Cepraga il interpreteaza in filmul horror „Bad Brains“ este torturat, apoi omorat cu sange rece de un cuplu de criminali.

Cel mai recent film al regizorului italian Ivan Zuccon este inspirat din povestea lui Enrico Saletti, "Just Before Delirium". Thriller-ul va fi produs in doua versiuni - italiana si engleza -, iar filmarile vor incepe luna viitoare, la Venetia.

MANDRA DE ROMANIA

"Echipa cu care lucrez mi-a spus ca scoala romaneasca de teatru este una dintre cele mai bune din lume, pentru ca se ghideaza dupa metoda lui Stanislavski. Sunt mandra ca am facut facultatea in Romania", a declarat Kitty revistei Story.
Scenariul reda o poveste de dragoste incestuoasa. Davis si amanta lui, Alice, sunt doi frati ucigasi in serie. Ei cauta, in corpul celor pe care-i ucid, sufletul lor ratacit si se hranesc cu frica victimelor, apoi le scot inima dintr-o singura lovitura de cutit.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.