Dinu si Deea au petrecut 8 zile de vis intr-o Croaziera pe Nil, ei vizitand numeroase temple de pe malul acestuia, dar si mormintele de pe cunoscuta Vale a Regilor.

Singura piramida unde au avut acces a fost Kephren, ei reusind sa treaca de ochiul vigilent al garzilor, cu un telefon mobil, cu care au facut poze la mormantul din interiorul acesteia.

Cei doi indragostiti au stat nu mai putin de 3 nopti pe vas, dar si la hotelurile de 4 sau 5 stele din Hurghada si Cairo.

Ei au vizitat templele situate de o parte si alta a Nilului, de la celebrele morminte de pe Valea Regilor, la Templul lui Hatshepsut, colosii lui Memnon, atelierul de prelucrare a alabastrului, dar si templele Edfu sau cele din Karnak si Luxor.

“Cel mai incitant a fost cand am incercat sa patrundem cu camera de filmat in piramida Kephren, singura care putea fi vizitata. Evident ca ne-au controlat si ne-au luat nu numai camera, dar si telefoanele. Deea insa a avut inspiratia sa ascunda unul din telefoane in sacosa cu lucruri ale unei turiste. Asa am reusit sa facem o poza la mormantul din interior fara sa ne vada garzile”, a povestit Dinu in exclusivitate pentru Click!

Ei au mai petrecut o noapte si in tren, la vagonul de dormit, pe drumul dintre Aswan spre Cairo, unde au vizitat Muzeul de Egiptologie, Piramidele de la Giza, Sphinxul, atelierul de papirusuri si magazinele de bijuterii.

“Ne-am intors cu foarte multe cadouri de acolo. Cel mai mult mi-au placut parfumurile din Cairo, erau deosebite. Mi-am cumparat si mai multe instrumente de percutie si un fel de vioara” - a mai spus solistul, care a fost surprins mai ales de obiceiul egiptenilor de a “incasa” spaga pentru orice favor facut unui turist. “Acolo spaga e ceva firesc. Trebuia sa ai tot timpul maruntis la tine. Ne-au cerut bani si atunci cand ne-au luat camera de filmat!”, a mai precizat acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.