O imagine construita cu sarg, la care au contribuit si rezultatele admirabile din cariera, a fost stirbita serios de scandalurile recente cu fostul sot.

De-a lungul timpului, Luminita Anghel (39 de ani) a trait drama dupa drama, pana cand esecurile sentimentale au facut-o sa spuna ca nu vrea sa mai auda de maritis. Aproape de fiecare data, motivul rupturilor a fost infidelitatea partenerilor, dar se pare ca si agresiunea fizica.

“In dragoste am fost o mare naiva”, recunostea Luminita Anghel intr-un interviu, iar trecutul ei amoros ii confirma declaratia.

Patru relatii s-au terminat atat de tumultuos, incat par desprinse dintr-o telenovela cu scenariu nereusit.

Adrian Daminescu, Dragos Anghel, Marcel Puscas si Joe d'Alvare sunt barbatii care i-au marcat tineretea, iar Bogdan Friedrich, impresarul si iubitul ei actual, este barbatul care incearca sa-i vindece ranile din trecut.

Insa nici acesta din urma nu are doar bile albe, fiind des apostrofat de presa ca are obiceiul sa calce stramb. Daca idila cu Adrian Daminescu poate fi pusa pe seama unui avant adolescentin, Luminita avand doar 19 ani la vremea aceea, celelalte relatii stau pur si simplu sub semnul ghinionului.

Cu Dragos Anghel (fiul lui Vasile Anghel, fost presedinte al sectiei fotbal de la Dinamo) s-a casatorit la varsta de 20 ani, insa dupa doar trei ani Luminita i-a spus “Adio”, pastrand doar numele care a facut-o celebra.

Barbatul care a convins-o sa se marite din nou este Marcel Puscas, iar nunta celor doi a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. De altfel si divortul, scanda-lurile care au urmat si spalatul rufelor in public au facut deliciul presei in aceeasi masura.

“500 de dolari pe luna costau doar rimelurile ei. A avut tot timpul ceea ce i-a trebuit. Prin barbati a avut ceea ce i-a trebuit. Fiecare relatie de-a ei a fost un avantaj, cu toti s-a purtat asa. La 19 ani a fost cu Adrian Daminescu, apoi cu Dragos Anghel (n.r. - primul ei sot), care a sprijinit-o si a ajutat-o sa cante la barul Melody”, a tunat Marcel Puscas la “Agentul VIP”, si el fost sot al cantaretei, iar acum dusman de moarte.

Pana sa se indragosteasca de Bogdan Friedrich, pe care il considera sufletul ei pereche, Luminita Anghel a avut si o relatie cu impresarul Joe d'Alvare, pe care prietenii celor doi o vedeau finalizata in fata altarului. N-a fost insa asa.

Adrian Daminescu

O dragoste atipica, intre o tanara de 19 ani si un barbat matur, atunci in varsta de 31 de ani, s-a incheiat la fel de fulgerator cum a inceput. N-au fost resentimente, dar nici alte detalii in presa.

Marcel Puscas

Au divortat in 2003, insa au impreuna un fiu in varsta de 11 ani. Motivul invocat de Luminita la divort a fost infidelitatea, insa nici Marcel Puscas nu a ramas dator si a aruncat cu vorbele grele.

Joe d'Alvare

Au reusit sa se apropie datorita meseriilor pe care le au: el impresar, ea cantareata. A fost o relatie fara scantei, care a durat cativa ani si care s-a incheiat brusc, spre surprinderea tuturor.

Bogdan Friedrich

Are 34 de ani si de doi ani este iubitul Luminitei, impresarul acesteia, dar si partener de afaceri. Despre Bogdan s-a dus insa vestea ca nu ar rezista farmecelor feminine, presa semnaland cateva infidelitati ale acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.