Regizorul Cristian Mungiu, laureat cu Palme d'Or si European Film Awards pentru pelicula "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", a primit premiul "Omul anului" din partea cititorilor revistei "VIP", in cadrul galei "Superlativele VIP", care a avut loc duminica la Palatul Parlamentului.

Cineastul nu a fost prezent la gala, insa a trimis o inregistrare cu mesajul sau, la primirea distinctiei. "Sper ca premiul meu sa indemne publicul sa se intoarca in salile de cinema", a spus Mungiu.

Prezentatorii acestei editii au fost redactorul-sef al revistei "VIP", Cristian Brancu, si vedeta TV Mihaela Radulescu. Prezentatoarea de la Antena 1 a mentionat ca Mungiu va impodobi un brad pentru evenimentul "Festivalul Brazilor de Craciun". Evenimentul va avea loc pe 5 decembrie si are ca scop strangerea de fonduri, in urma unei licitatii, pentru organizatia non-guvernamentala "Salvati copiii".

Gala premiilor "VIP" a fost deschisa de un moment de dans din spectacolul "Bal" al Teatrului National de Opereta, la care a luat parte si Beatrice Rancea. In cadrul galei au mai cantat Fuego si trupa Hara, informeaza NewsIn.

Cea de-a 12-a editie a galei "Superlativele VIP" a avut loc la Palatul Parlamentului si a fost transmisa in direct la Antena 1, in cadrul emisiunii "Duminica in familie". Potrivit lui Brancu, premiile au fost acordate pe baza celor 11.000 de voturi ale cititorilor publicatiei "VIP".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.