Larissa Summers, bomba sexy care a reusit sa il desparta pe rugbystul Danny Cipriani de iubita sa Monica Irimia, de la Cheeky Girls, este de fapt... un fost barbat, informeaza News of The World. Sportivul de 20 de ani care a fost surprins in urma cu aproape o saptamana in tandreturi cu Larissa habar nu avea ca se saruta cu un transsexual.

“Nu imi vine sa cred ca vechiul meu prieten Darren a ajuns o bomba-sexy si ca a reusit sa il pacaleasca pe iubitul romancei de la Cheeky Girls”, au fost cuvintele unui fost coleg de liceu al Larissei Summers. La cei 20 de ani ai sai, Danny Cipriani a fost o prada usoara pentru Larissa Summers care a reusit sa il prinda in mreje, la un eveniment monden.

Danny a inchiriat cu 150 de lire sterline o camera la un hotel unde a petrecut o noapte incendiara in compania fostului barbat. A doua zi Larissa a declarat in presa ca “Danny a fost fantastic! Este un maestrul al sexului si m-a avut in toate pozitiile posibile. Chiar daca s-a grabit sa termine, au fost niste clipe de neuitat”. Rugbystul a parasit-o atunci pe iubita lui, Monica Irimia, convins fiind ca Larissa este femeie si a facut public faptul ca are o relatie amoroasa cu bomba sexy.

El a ajuns insa de rasul tuturor in momentul in care presa britanica a publicat certificatul de nastere al divei, de 23 de ani, care se autointitulase Laura-Alicia Summers. Astfel s-a aflat ca numele adevarat al transsexualului era Darren Michael Pratt si se nascuse in 1984, in Nottingham. “Toata lumea din partea asta de oras il stie pe Darren, pe care nu l-am mai vazut de mult. Ma bucur pentru el ca a ajuns celebru, fie si ca femeie”, a declarat unul dintre fostii colegi de clasa ai lui Darren.

Conform acestora, procesul de transformare al lui Darren a inceput inca din gimnaziu, cand baiatul si-a lasat parul lung si a inceput sa se feminizeze. Dupa ce a devenit “femeie in toata regula”, Larissa-Darren s-a lansat in showbiz, aparand in cateva emisiuni tv si consolidandu-si o cariera ca manechin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.