La numai 10 luni, Irina a gustat ceea ce altii nu mananca o viata intreaga: icre negre si fructe de mare, alimente pe care insa doctorii le interzic cu desavarsire la bebelusi.

Nascuta si crescuta intr-un mediu de cinci stele, Irina Columbeanu nu putea avea decat un meniu pe masura. In nici un caz gris cu lapte sau mar ras cu biscuiti, ci fructe exotice, sucuri naturale, peste alb si chiar icre negre. “Irinei ii place caviarul. I-am dat sa guste si a mai cerut. In schimb, nepotelul meu, Alexandru, nici nu a vrut sa auda de asa ceva”, ne-a declarat Monica, despre care putini stiu ca este si matusa.

Alina, sora ei cea mare care este stabilita in Italia, i-a facut o vizita in urma cu o luna la resedinta de la Izvorani, impreuna cu baietelul ei, in varsta de doi ani. A fost ocazia perfecta pentru ca Irina si Alexandru, micii verisori din lumi diferite, sa se joace impreuna si sa se cunoasca mai bine. “Ei s-au mai vazut de multe ori si se inteleg foarte bine. Irina este sociabila, iar Alexandru, pentru ca e mai mare, e protector si grijuliu”, ne-a mai povestit sotia lui Irinel Columbeanu.

Citeste si:

Un singur of are Monica, si anume, fetita nu-i seamana absolut deloc, fiind o replica in miniatura a tatalui ei, Irinel. Spera insa ca primul cuvant al micutei sa fie “mama”. “Ea silabiseste aproape tot timpul si cred ca a spus tata in mod inconstient. Macar mai am o sansa!”, a glumit Monica, mandra ca fetita ei are deja patru dintisori. “Roade tot ce ii cade in mana. A facut o pasiune pentru telefoane mobile si telecomenzi, a distrus deja cateva, dar nu pot sa ma supar”, ne-a mai povestit tanara mamica.

"Caviarul produce toxiinfectii!"

Medicii interzic pestele si caviarul, foto dreapta, la copiii de un an. “Abia de la doi ani se introduce treptat pestele in alimentatia diversificata. E stiut faptul ca pestele este un aliment extrem de alergenic, care dezvolta alergii si la alte alimente, iar caviarul e un aliment extrem de gras (bogat in colesterol), contine mult sodiu si care, introdus in alimentatia copiilor, poate produce toxiinfectii alimentare, in special in cazul in care nu este pasteurizat”, a declarat pentru Click! medicul nutritionist Lygia Alexandrescu.