Creatoarea de moda Mirela Popa, iubita portarului echipei Unirea Urziceni, Bogdan Stelea, a organizat, joi seara, o prezentare in scopuri caritabile.

Numai ca rochiile de seara realizate de ea si scoase la licitatie au fost mult prea scumpe pentru invitati, care nu s-au inghesuit sa le “adjudece”.

Despre eveniment, in sine, nu putem spune mare lucru deoarece s-a dovedit a fi un adevarat fiasco.

Si nu pentru ca ar fi fost prost organizat, ci pentru ca invitatii s-au ferit sa liciteze articolele vestimentare realizate de Mirela Popa, logodnica lui Stelea.

Ei nu au fost induplecati nici dupa ce amfitrioana evenimentului, Mihaela Tatu (Acasa TV), a explicat ca banii ce urmeaza a fi stransi vor fi donati copiilor saraci dintr-un sat din judetul Vaslui.

Pentru a atrage si mai mult persoanele cu dare de mana, organizatorii au invitat-o pe podium pe nonconformista vedeta tv Anamaria Prodan, alaturi de mama ei, solista de muzica populara Ionela Prodan.

N-au lipsit nici Rita Muresan insotita de cele doua fetite ale ei, Nico si fiica sa, precum si Adina Buzatu si Sara, dar si cele trei soliste din trupa Heaven. Pe lista manechinelor de ocazie figura si Adriana Bahmuteanu, cu a sa mama, numai ca, din cauza unui herpes aparut peste noapte a declinat invitatia:

“Mi-a fost jena sa apar in public asa, drept pentru care am sunat-o pe Mirela si i-am explicat ca nu pot veni. M-a inteles”, ne-a declarat iubita lui Silviu Prigoana. Pretul de pornire al rochiilor de seara, impreuna cu accesoriile, ce au constat in genti de firma, Just Cavalli, CNC, GF Ferre, Exte, a fost unul destul de piperat, de 1.500 de euro.

Ciudat e ca nimeni nu a fost interesat de articolele vestimentare realizate de Mirela, ci doar de doua genti realizate in strainatate, pentru care invitatii au platit 1.500 de euro. Doar Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni, a salvat, in ultima clipa, onoarea iubitei prietenului sau si a platit 1.500 de euro pentru o tinuta de seara, pe care sotia lui, Adriana, probabil ca o va imbraca de Revelion.

Ca sa nu se lase mai prejos, un om de afaceri, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, a oferit 8.000 de euro pentru rochia de lux purtata de Adina Buzatu, cea care, de altfel, si-a prezentat o colectie eleganta, pentru barbati. Mai ghinionista decat Mirela Popa, invitatii nu s-au inghesuit sa liciteze nici macar un ac de cravata al Adinei.

Pentru ca la evenimentul in scop caritabil nu s-a strans o suma onorabila, Mirela a urcat pe scena si a declarat: “Cum rochiile de seara nu s-au vandut, am decis de comun acord cu vedetele care le-au purtat pe podium sa le cumpere cu pretul de 1.500 de euro”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.