Desi a avut oferte din partea revistelor pentru adulti, Adina Halas nu a dat pana acum curs niciuneia.

Blonda, care se poate lauda cu dimensiuni corporale aproape perfecte (are 90 cm la bust), a declarat ca ar poza fara rezerve in ipostaze fierbinti alaturi de Nicoleta Luciu, posesoarea celor mai mari sani din show-biz (96 cm).

Adina Halas o invidiaza pe Cosmina Pasarin, care a avut prilejul sa se bucure din plin de formele voluptuoase ale Nicoletei, pozand alaturi de ea in pictoriale sexy.

“Nicoleta e o femeie foarte frumoasa si dotata de la natura. Mi-au placut foarte mult pictorialele ei si daca mi s-ar propune sa pozez goala alaturi de ea, as accepta imediat. Nu sunt o persoana pudica de felul meu“, a declarat blonda, pentru Click!.

La rindul ei, Adina are si ea dimensiuni de invidiat, ceea ce a facut ca revistele pentru adulti sa o tot oferteze, de-a lungul timpului.

“M-au solicitat de foarte multe ori sa pozez in Playboy. Am realizat insa niste fotografii sexy pentru o alta revista, pentru care am avut acordul domnului Prigoana, care, pe atunci, imi era sef. Acum, daca as mai primi o oferta de a poza goala, nu as zice nu”, a mai declarat Adina.

Fosta vedeta Kanal D are un bust generos si nu e adepta silicoanelor : “Nu suport sa aud de cutit. Mi-e frica. Plus ca nici nu cred ca as avea nevoie. De la 16 ani am 90 cm la bust si sunt multumita cum arat”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.