De cand si-a vazut fratiorul, Honorius Prigoana spune ca zilnic se imparte intre drumurile de la hotelul in care locuieste si casa tatalui sau, din Pipera.

Intors de curand din America, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoana crede ca Maximus, fratiorul lui de nici doua luni, este cel mai frumos lucru facut de Adriana Bahmuteanu si de tatal lui.

“Il vazusem pe Maximus doar in poze. Mi le-a trimis Silviu (n.red. cum ii spune Honorius tatalui lui) imediat dupa ce s-a nascut. Cand l-am luat in brate, insa, am simtit altceva. O emotie puternica. El e toata averea mea”, ne-a spus Honorius, cand l-am intrebat despre cel mai tanar membru al familiei Prigoana.

"Este un copil minunat!"

Imediat ce a ajuns in Romania, Honorius s-a cazat la un hotel apoi a mers la locuinta tatalui lui pentru a-si cunoaste fratiorul, personal.

“I-am adus cateva cadouri si niste hainute. Este un copil minunat. Nu plange niciodata. Doarme si mananca”, a continuat fiul omului de afaceri, care spune ca ar dori ca el sa fie un tata tanar.

Tot micutul Maximus l-a facut pe Honorius sa revina la sentimente mai frumoase cu Adriana, mai ales ca in ultima vreme se spunea ca exista o oarecare tensiune intre ei. Sarbatorile de iarna ii va gasi pe membrii familiei Prigoana impreuna, in curand alaturandu-se si Silvius, fiul mijlociu al afaceristului, in prezent fiind in America, la studii.

Ca un tata grijuliu, Silviu Prigoana se gandeste la viitorul fiului cel mic. Lunar, Adriana primeste, prin mandat postal, suma de 3.000 de lei.

“Cred ca Adriana nu cheltuieste banii primiti, ii strange pentru Maximus cand va fi mare”, a spus Honorius, in cadrul emisiunii matinale de la OTV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.