Victoria va fi imaginea noii colectii primavara/vara 2008, a designerului american Marc Jacobs, care a creat in acest sens tricouri cu imaginea dezgolita a doamnei Beckham.

Push merge astfel pe urmele colegelor ei din show-biz Julianne Moore, Dita Von Teese si Naomi Campbell care s-au dezbracat de asemenea pentru tricourile marca Jacobs.

Vedetele au reusit sa stranga, in campanii similare suma de 30.000 de lire care au contribuit la fondurile unei actiuni caritabile impotriva cancerului la sani. Doamna Beckham a acceptat propunerea lui Marc Jacobs numai dupa ce a aflat ca astfel va sprijini o cauza nobila.

„Victoria iubeste creatiile lui Marc dar nu s-a simtit prea bine cand a aflat ca trebuie sa pozeze goala”, a declarat o sursa apropiata vedetei, pentru Daily Mirror. „Marc a facut insa presiuni, iar in momentul in care Victoria a aflat ca de fapt va face acest lucu si in sprijinul unei cauze nobile, a acceptat. Poza pe care a ales-o impreuna cu Marc este superba, este sexy, dar de bun gust”, a declarat aceeasi sursa pentru cotidianul britanic.

Tricourile se vor vinde in magazinele lui Marc Jacobs, la pretul de 10 lire, adauga Daily Mirror.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.