Una dintre cele mai cunoscute si mai controversate blonde din istoria showbiz-ului a marturisit intr-un interviu recent ca isi doreste foarte mult un copil, dar nu are cu cine sa il faca.

Inspirata de experienta prietenei sale ocazionale, Nicole Richie, care a ramas insarcinata, Paris vrea si ea un copil. Ea a organizat petrecerea pentru bebelusul nenascut al lui Nicole si si-a dat seama ca tot ce ii lipseste din viata acum este un copil. Adevarul este ca are experienta in domeniu preconceptiei.

Impresionata de modul in care s-a schimbat fiica adoptiva a lui Lionel Richie, Paris i-a spus lui Ellen DeGeneres, in cadrul unei emisiuni TV, ca isi doreste mult un copil, mentionand, mai in gluma, mai in serios ca nu are cu cine sa il faca.

Paris s-a declarat dezamagita si de faptul ca nu mai exista barbati seriosi, nu mai poti avea incredere in oameni, iar relatiile stabile sunt dificil de infiripat si intretinut in ziua de astazi. Daca Paris are impresia ca este doar vina barbatilor si a societatii actuale, atunci este foarte posibil sa nu aiba vreodata mostenitori.


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.