Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, s-a decis sa renunte la burlacie si s-o ceara de sotie pe Adelina Elisei, cu care are o relatie ce dureaza de doar sase luni.

Stirea ca cei doi se vor casatori in vara anului viitor a fost anuntata de site-ul oficial al jucatorului, www.cristianchivu.ro.

In urma cu o saptamana, mai exact pe 24 noiembrie, Adelina, care era in vizita la Cristi, a fost ceruta de catre acesta de sotie.

La numai cateva ore dupa ce a ajuns la iubitul sau, in Milano, prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei 3 a ramas socata cand internationalul roman a intrebat-o daca vrea sa fie viitoarea doamna Chivu.

Fotbalistul lui Inter s-a asezat in genunchi, a scos inelul din buzunar si a intrebat: “Vrei sa fii sotia mea?”. Raspunsul ei a fost, evident, DA, si imediat ce au depasit emotiile, cei doi viitori soti au inceput sa-si faca planuri de viitor.

“Nu am avut timp sa vorbim foarte multe despre nunta in sine. Am fost socata si sunt in continuare, nu-mi mai amintesc, probabil, din cauza emotiilor, exact cum s-a derulat totul. Exista intr-adevar o legatura foarte stransa intre noi doi, dar sincer am fost luata prin surprindere. Niciodata nu simti cand se apropie momentul”, a declarat Adelina pentru “Click!”.

Inelul pe care Chivu i l-a daruit Adelinei este marca Solitaire, cu diamant, valoarea acestuia fiind tinuta secreta de cei doi. Un lucru este cert: marele eveniment va avea loc in vara anului 2008, dupa terminarea Campionatului European de Fotbal, insa timpul nu le-a permis sa discute si restul detaliilor.

In schimb, Cristi si Adelina si-au imaginat cum ar arata o mini-echipa de fotbal pe numele Chivu sau chiar cu cine ar trebui sa semene copiii lor. Adelina va imbraca pentru a doua oara rochia de mireasa, dupa ce, in vara, ea a defilat pe podium purtand o creatie a Ritei Muresan. De pregatirile pentru nunta se va ocupa vedeta Antenei 3, care va fi ajutata de mama si sora lui Cristi, dar si de familia si prietenii ei apropiati.

Si ele si-ar fi dorit sa se numeasca Chivu

Inainte de a o cunoaste pe Adelina, Cristi Chivu a mai avut relatii care au durat mai bine de un an cu creatoarea de moda Maria Marinescu, dar si cu vedeta de televiziune Andreea Raicu.

Desi purta deja pe deget un inel de logodna de la capitanul nationalei, Maria Marinescu nu a avut norocul de a se numi Chivu. Prietenia cu Andreea Raicu nu a durat mai mult de un an, relatia lor racindu-se din cauza distantei ce-i tinea mai mult separati.

Mariana Chivu: "Mi-o doream enorm ca nora pe Adelina"

Mama lui Cristi Chivu, Mariana, a declarat pentru ziarul “Click!” faptul ca ziua in care a primit vestea ca fiul sau se insoara a fost cea mai frumoasa din viata ei. “imi doream foarte mult ca baiatul meu sa se casatoreasca cu Adelina. Am fost prima careia i-au dat aceasta veste. Cristi m-a sunat sambata seara si mi-a spus: Mari, am cerut-o de nevasta pe Ade”, iar eu i-am raspuns:

"Mai, baiatule, este cea mai fericita zi din viata mea, va doresc tot binele din lume, casa de piatra si sa fiti fericiti”". Apoi mi-a dat-o la telefon si pe Adelina, care mi-a confirmat cele spuse de fiul meu”. in ceea ce priveste planurile celor doi tineri, Mariana Chivu spune:

“Decizia ca Adelina sa se mute la Milano nu-mi apartine mie, ci lor, dar probabil se va intampla acest lucru. Daca imi doresc sa fiu bunica? Asta din nou nu este decizia mea, ci tot a lor, ei stiu cel mai bine ce-si doresc. Un lucru este cert: eu imi doream enorm ca fiul meu sa se insoare cu Adelina. Totusi, imi pare rau ca nu eram si eu la Milano, alaturi de ei”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.