Creatorul de moda Catalin Botezatu povesteste, intr-un interviu din numarul din decembrie al revistei „Tabu“, cum era altoit de mama sa si ce fel de snobi misuna in jurul sau.
Pe cit de libertin e in viata mondena autohtona, pe atit de stricta a fost educatia pe care a primit-o in copilarie. „Mama era, cum sa zic, Cruela. Am mincat bataie pina in clasa a XI-a“, isi aminteste Catalin Botezatu intr-un interviu acordat pentru editia din decembrie a revistei „Tabu“. Rememorind pedepsele primite in copilarie, designerul spune ca, atunci cind nu era suficient de politicos, trebuia sa scrie Codul bunelor maniere de 10 ori.

„Pe vremea aceea avea 68 de pagini, deci era oribil. Si acum imi pilpiie in minte ciucurii de la covor care, daca erau usor deranjati, era jale“, povesteste Botezatu. El acuza mentalitatea femeilor care se sacrifica de dragul familiei. „Aud tot felul de mame care spun: 'M-am sacrificat toata viata pentru copilul meu>>. Ce prostie! Ce femei limitate! Mama e asa... sa ma ierte ca spun asta.“


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.