Una dintre cele mai mondene femei din Romania a socat cu noua ei imagine, afisata sambata seara in cadrul Festivalului de Moda.

Raluca Badulescu a aparut pe podium cu 38 kg mai putin, purtand o rochie de mireasa neagra, semnata Catalin Botezatu. Click! va prezinta in premiera cum a fost posibila aceasta transformare spectaculoasa.

Mult prea voluptuoasa Raluca Badulescu a ajuns intr-un singur an sa fie exemplul perfect pentru celebra rubrica “inainte si dupa”.

Fiica fostului senator PSD Laurian Badulescu a reusit sa slabeasca 38 de kilograme, iar ceea ce ar trebui sa va surprinda este chiar reteta miraculoasei transformari.

“Nu am tinut nici un regim special, nu am facut sport, n-am abonament la sala de fitness, nu mi-am facut liposuctii. Nu am renuntat la coca-cola si nici la dulciuri”, ne povesteste Raluca, avand o exuberanta molipsitoare in voce.

Pana acum, “reteta” ei ar starni cu siguranta invidia oricarei femei cu probleme de greutate, insa ceea ce urmeaza ar trebui sa va tempereze entuziasmul:

“In schimb, aproape in fiecare seara, fugeam din casa la diverse petreceri, pentru a nu mai manca in fata televizorului. Iata ca ideea mea a dat rezultate. Am scapat de 38 de kilograme intr-un an. Recunosc ca pe viitor as apela si la operatii estetice, de ce nu?”, ne-a declarat fosta sotie a manechinului Vali Punga.

Si pentru ca o femeie are destule motive sa slabeasca, Raluca ni l-a impartasit pe al ei. “Schimbarea asta am facut-o in primul rand pentru mine, dar si pentru prezentarea de moda de sambata seara. Bote m-a facut frumoasa, iar eu mi-am dat silinta sa-l multumesc. Am invatat sa merg pe podium ca manechinele, numai ca am uitat pasii si am improvizat. Important e ca a iesit bine”, ne-a mai spus Raluca, mireasa colectiei “Funeral” a lui Catalin Botezatu.

Si-a schimbat iubitul

Dupa o vara fierbinte petrecuta in bratele lui Adrian (imaginea 2), de care parea foarte indragostita, Raluca are la activ o noua cucerire. Alesul se numeste Florin (imaginea 3), e din Craiova, insa pare destul de zgarcit cu aparitiile in presa. “Nu vreau sa mai vorbesc despre viata mea sentimentala. Pot doar sa spun ca sunt foarte fericita”, ne-a asigurat excentrica vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.