De la copiii care au adormit pe podium, pana la fetele cu celulita, Bucharest Fashion Week a oferit o gramada de momente hilare.

Pana si spectatorii erau mai degraba preocupati sa-si gaseasca un scaun in sala decat sa admire colectiile.

Desfasurat intr-un spatiu mult prea mic pentru un eveniment de amploare, Festivalul de Moda a oferit o serie de situatii comice, unele chiar la limita penibilului. in sala de la Grand Hotel Rin, spectatorii s-au agitat, in cautarea unui scaun liber.

Alertati de faptul ca VIP-uri precum Oana Roman si Adriana Bahmuteanu stateau in picioare, lungindu-si gatul dupa modele, organizatorii au alergat cu scaunele in spate chiar in timpul show-ului. Prezentatoarea Claudia Neghina a ramas muta de uimire atunci cand un domn muta de zor mobila in timp ce ea se anunta sponsorii festivalulului.

Alte imagini haioase le-au oferit micutii trimisi de parinti sa faca parada modei in ziua dedicata juniorilor. Daca unii bebelusi si-au continuat nestingheriti somnul de dupa-amiaza, desi se aflau in toiul prezentarii, altii, timorati de blitz-uri, au izbucnit in plans si au vrut sa fuga de pe scena. Nici manechinele cu pretentii nu s-au dezmintit. Prezentarea de lenjerie intima s-a transformat intr-o parada a posterioarelor care de care mai dotate la capitolul aripioare si celulita.

Monica, record de prezentari

Desi ne-a marturisit ca si-ar dori sa se mai ingrase macar doua-trei kilograme, iata ca Monica a avut trecere la designerii prezenti la Festival.

Pana astazi, sotia lui Irinel Columbeanu, foto dreapta, a avut nu mai putin de 19 aparitii pe podium, cele mai cunoscute nume pentru care a prezentat fiind: Catalin Botezatu, Rita Muresan, Lisa Panait, Laura Olteanu si Mihai Albu, Rossi Barbarosa etc. Monica si fiica ei, Irina, platita si ea pentru aparitii, au marit considerabil conturile familiei Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.