In cei aproape zece ani de cariera muzicala, Delia a reusit sa puna ceva bani deoparte, insa nu indeajuns incat sa-si cumpere o casa.

De aceea, singura solutie, pentru a-si vedea visul implinit, este de a imprumuta bani de la banca. Pentru ca nu are un venit lunar constant, Delia a apelat la ajutorul unor persoane influente, care sa-i faciliteze obtinerea unui credit.

Delia locuieste impreuna cu mama si sora ei, intr-un apartament din Berceni, insa majoritatea serilor si le petrece acasa la iubitul ei, Matteo, care imparte acelasi apartament cu mama lui. Desi nu se pot bucura de intimitate, situatia nu pare sa o deranjeze pe Delia, pe care o incanta la maximum faptul ca “mama soacra” o rasfata cu micul dejun la pat.

Delia considera totusi ca a venit vremea sa-si cumpere o casa. “Mi-ar placea o casa la curte, pentru ca eu intotdeauna am locuit numai la bloc”, a declarat solista, pentru Click!. Numai ca nu-i e tocmai la indemana sa obtina un credit, avand in vedere ca nu are un venit lunar constant. Astfel ca, pentru a putea imprumuta suma necesara de la banca, a fost nevoie sa apeleze la anumite persoane influente.

“Sunt mai multe modalitati de a obtine un credit. Delia are noroc ca are diploma de muzician, care atesta faptul ca are o meserie. Banii sunt ai ei, insa eu am cateva cunostinte prin intermediul carora am reusit sa demaram procesul pentru obtinerea creditului”, a declarat Matteo, pentru Click!.

Iubitul Deliei spune ca are si alte surse de venit: “Am doua apartamente in Bucuresti, unul la Romana si unul la Victoriei. Doar unul este inchiriat, iar pentru celalalt caut clienti. Sper sa-l inchiriez cu 1.500 de euro pe luna”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.