Cea care a avut de castigat in urma scandalului dintre Adina, de la trupa Heaven, si impresarul Radu Groza este Anca Neacsu, care a beneficiat de relansarea pe piata muzicala, ca lidera a trupei Paradise.

Cele trei componente ale formatiei Paradise, Anca, Iana si stefania au avut deja cateva concerte, unde au cantat melodiile trupei Heaven.

Anca Neacsu a declarat, ieri, la emisiunea “Ca-n cana”, de la Romantica TV, ca le plac foarte mult melodiile din repertoriul Heaven si, in special melodia “O parte din rai”, care a fost hitul verii.

In replica, Adina este extrem de deranjata de acest fapt: “Nu mi se pare normal sa cante piesele noastre. si noi vom continua sa cantam, in concerte, aceleasi melodii. Nu inteleg de ce Anca Neacsu vorbeste foarte urat despre mine, asta in contextul in care eu sunt cea care i-a prezentat-o lui Radu Groza”, a declarat Adina, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.