Din cauza birocratiei, Daniela va incheia anul 2007 tot nemaritata.

Cu toate acestea, pare ca nu mai e la fel de nerabdatoare sa se vada, din nou, mireasa. Ea ne-a declarat ca va face nunta cu George anul viitor si ca prefera sa nu-si mai faca planuri marete in ceea ce priveste organizarea evenimentului, din superstitie.

Intr-un an, Daniela Gyorfi si-a amanat nunta de trei ori, din cauza unor acte pe care iubitul ei le tot astepta din Germania, si care sa ateste faptul ca este un barbat divortat.

“In sfarsit, George si-a rezolvat problemele pe care le-a avut in Germania, in urma despartirii de sotia lui, iar mama mea se simte mai bine acum. Nu ne mai impiedica nimic sa ne oficializam relatia”, a declarat Daniela, pentru Click!. Solista afirma ca au cam lasat-o nervii si ca nu doreste sa-si mai faca planuri.

“Sper sa nu mai intervina nimic neprevazut. Vom face nunta anul viitor. Acum, oricum, nu as putea sa ma marit, pentru ca este post”, ne-a mai spus cantareata. in opinia Danielei, prioritatea pare sa fie, mai degraba, un copil, decat nunta.

“Consider ca un bebelus ar incununa relatia mea cu George. Acum, la varsta de 38 de ani sunt pregatita sa devin mama”, ne-a declarat cantareata. Solista a infirmat faptul ca ar avea probleme medicale din cauza carora nu ar putea deveni mama si este ferm convinsa ca va ramane insarcinata in viitorul apropiat. Pentru ca va trebui sa ia o pauza concertistica atunci cand va fi insarcinata, Daniela se straduieste sa onoreze cat mai multe contracte.

Si, deoarece si-a dat seama ca a cam exagerat cu numarul de concerte, din ultima vreme, Daniela s-a gandit ca nu ar fi rau sa apeleze la un specialist, care sa o ajute sa faca o serie de sedinte de vocalize terapeutice. “Merg la profesorul Baias de trei ori pe saptamana si facem vreo 2 ore de vocalize”, ne-a mai spus Daniela, care, recent, s-a intors din Italia, unde a sustinut trei concerte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.