Fetita sotilor Columbeanu, Irina, a fost duminica seara vedeta show-ului de moda pentru copii, din cadrul Bucharest Fashion Week, ea prezentand, in bratele mamei sale, doua tinute, una de mireasa si alta casual.

Cea de-a treia seara de festival a fost dedicata aproape in totalitate micilor manechini, care si-au aratat talentele pe podium. Atractia serii a fost Irina Columbeanu, care, la doar 10 luni, si-a facut cu brio botezul in lumea modei.

Monica si-a petrecut mai tot timpul in culise, asa ca fetita a fost lasata in grija bonei, care a stat tot timpul langa Irinel. Micuta a fost dusa mai apoi mamei sale, care a tinut-o in brate defiland cu ea pe podium imbracata in mireasa pentru colectia Mother Care.

Irina Columbeanu, aplaudata pe podium

Aparitia mostenitoarei imperiului Columbeanu a starnit ropote de aplauze din partea publicului, insa micuta nu prea a stat la poze, tatal sau fiind singurul care a reusit sa imortalizeze cadrele.

Aceasta nu a fost insa unica iesire la rampa a Irinei, care a mai prezentat si pentru o alta colectie, de data aceasta purtand o rochita rosie. si alti copii de vedete au urcat pe podium la Bucharest Fashion Week, precum: Rebecca si Gloria, fetele Ritei si ale lui Nelu Muresan, Sara, fetita Adinei Buzatu etc.

Monica Columbeanu nu s-a multumit sa apara doar alaturi de micuta Irina in cadrul prezentarilor pentru copii, asa ca a aparut si la finalul evenimentului intr-o rochie de mireasa mini, stil retro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.