La cea de-a saptea editie a Festivalului de moda Bucharest Fashion Week, ce a debutat vineri, la Rin Grand Hotel, designerii s-au intrecut in a-si etala, cu ajutorul vedetelor, creatiile. Numai Roxana Moise s-a trezit cu doar cateva minute inainte de show ca n-are cine sa-i prezinte vestitul Turban al lui Base.

Roxana Moise batuse palma initial cu Dani Otil, simpaticul prezentator al matinalului de la National TV, el urmand a purta cu mandrie, pe scena, Turbanul lui Base. insa, cu doar cateva minute inainte de show, Dani s-a razgandit brusc, invocand mai multe motive:

“Au fost trei motive pentru care am refuzat sa mai port turbanul. Nu mi-a convenit ca organizatorii nu aveau voice-over care sa anunte numele celui care poarta turbanul. in plus, mi-am dat seama ca totul s-ar fi petrecut cu doar o zi inaintea referendumului, ori eu sunt o persoana apolitica si nu se cadea sa apar pe scena intr-o ipostaza hilara. Evenimentul era mult prea serios pentru felul meu de-a fi”, a declarat Dani, pentru Click!

Trezindu-se ca din senin cu un refuz din partea celui pe care contase, Roxana i-a cerut ajutorul lui Catalin Botezatu, acesta gasindu-i, instant, un manechin plin de muschi, care l-a inlocuit cu brio pe Dani:

“Catalin m-a ajutat foarte mult. Iar Petre Condrat, fotomodelul care a acceptat sa poarte controversatul turban, s-a descurcat onorabil”, a declarat Roxana, pentru Click! Botezatu nu s-a dezis nici de aceasta data, cele doua prezentari de moda, de rochii de seara si de lenjerie intima pentru barbati, facand deliciul spectatorilor.

Cei care i-au adus lui Bote un bonus la capitolul succes a fost Andrei Andrei, desemnat recent drept barbatul cu cel mai sexy fund din lume, dar si ceilalti manechini de ocazie, alesi dintre cei mai frumusei sportivi de performanta, printre care si poloistul Alexandru Stanciu.

Monica Columbeanu (foto stanga) a fost cea mai solicitata vedeta, fiind platita de designerii Zina Dumitrescu, Rita Muresan, Daniel Margarit, Rossi Barbarossa si Mihai Albu. Onorariul ei total a depasit 10.000 de euro. Iri a stat in public si i-a aruncat bezele sotiei sale la fiecare aparitie scenica.

Bahmu: "imi insor din nou cainele!"

Vedetele prezentarii de moda pentru catei, realizata in premiera, la Bucharest Fashion Week, de Rita Muresan si dansatoarea Jasmine au fost bichonul Adrianei Bahmuteanu si cel al lui Marian Darta. Bijou si Pufy s-au vazut pentru prima data, vineri seara, la festival si s-au placut din prima.

“A fost dragoste la prima vedere! Bijou este un mascul foarte pretentios si nu-i place de oricine. Am tot incercat sa-i gasesc partenera, dar degeaba. Plangea dupa fosta lui nevasta, catelusa lui Darta pe care acesta a pierdut-o. Sper ca de Pufy stapanul lui sa aiba mult mai multa grija si sa le facem nunta peste sase luni”, a declarat, pentru Click!, Adriana Bahmuteanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.